Sosyal Medya

Oyun Dünyası

‘CYGNI: All Guns Blazing’ Demosu 5 Şubatta Steam Next Fest’te! 

Konami Digital Entertainment B.V. ve İskoçya merkezli stüdyo KeelWorks Ltd, bugün CYGNI: All Guns Blazing'in demosunun Şubat 2024'te Steam Next Fest'te yer alacağını ve demoda kullanıcıların tutorial ve oyunun ilk seviyesini deneyimleyebileceklerini duyurdu. Demoyu bitirenler hikâyeye bonus bir bakış atma fırsatı da yakalayacak!

‘CYGNI: All Guns Blazing’ Demosu 5 Şubatta Steam Next Fest’te!

 

Yeni Nesil Shoot’em Up Oyunu, Çıkışından Önce Sınırlı Bir Süre İçin Sizlerle! 

 

Konami Digital Entertainment B.V. ve İskoçya merkezli stüdyo KeelWorks Ltd, bugün CYGNI: All Guns Blazing‘in demosunun Şubat 2024’te Steam Next Fest’te yer alacağını ve demoda kullanıcıların tutorial ve oyunun ilk seviyesini deneyimleyebileceklerini duyurdu. Demoyu bitirenler hikâyeye bonus bir bakış atma fırsatı da yakalayacak!

 

Steam Mağazası Linki: https://store.steampowered.com/app/1248080/CYGNI_All_Guns_Blazing/

 

Steam Next Fest Şubat 2024, 5- 12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ve bu heyecan verici uzay nişancı oyunun 2024 sonlarında PlayStation®5, Xbox Series X| S ve Steam® platformlarında çıkacak olan tam sürümü öncesinde bir hafta boyunca erişim sağlayacak.

 

CYGNI: All Guns Blazing ayrıca 5 Şubat Pazartesi günü 22:00- 00:00 saatleri arasında yayınlanacak olan resmi Steam Next Fest canlı yayınında da yer alacak ve Steam Next Fest etkinlik sayfasındanTwitchYouTube ve Facebook üzerinden izlenebilecek.

 

Oyunun fiziksel kopyaları an itibarıyla ön siparişte; dijital ön siparişler ve lansman tarihi ise yakında açıklanacak.

 

CYGNI: All Guns Blazing ile ilgili dha fazla bilgi için adreslerimiz: