Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Dahua Partner Day 2021 Dijital Geleceği İnşa Etmeye Geliyor

Dünyanın önde gelen video merkezli IoT çözümleri sağlayıcılarından Dahua Technology, bu yıl ikinci kez çevrimiçi olarak düzenleyeceği Dahua Technology Partner Day 2021 etkinliğine hazırlanıyor. Şirket 13-14 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikle dünyanın farklı bölgelerindeki iş ortaklarıyla birlikte bir kazan - kazan ekosistemi oluşturmayı hedefliyor.

Dahua Partner Day 2021 Dijital Geleceği İnşa Etmeye Geliyor

Farklı ülkelerden 22 iş ortağının katılımıyla düzenlenecek Dahua Technology Partner Day’de dijitalleşmenin ve güvenlik kavramı çerçevesinde bilgiyi toplama ve işlemenin geleceği konuşulacak.

Dünyanın önde gelen video merkezli IoT çözümleri sağlayıcılarından Dahua Technology, bu yıl ikinci kez çevrimiçi olarak düzenleyeceği Dahua Technology Partner Day 2021 etkinliğine hazırlanıyor. Şirket 13-14 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikle dünyanın farklı bölgelerindeki iş ortaklarıyla birlikte bir kazan – kazan ekosistemi oluşturmayı hedefliyor.

Dijital Geleceği İnşa Etmek

Bu yılki sloganı “Building a Digital Future” olan etkinlikte farklı ülkelerden 22 şirketin yöneticileri birlikte çalışma olanaklarını masaya yatıracak, sektördeki yeni eğilimleri paylaşacak ve dijitalleşmenin geleceğini konuşacaklar.

Dahua Technology Yurtdışı Pazarlama Direktörü Jiaqi Gao, etkinlikle ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti, “Partner Day etkinliğimizi ikinci kez çevrimiçi düzenleyecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Geçen yılda teknoloji hızlı biçimde ilerledi. Bugün güvenlik şirketlerinin pazar entegrasyonunu, farklı sektörlerin dijitalleşme ihtiyaçları ve karşılaştıkları çeşidi artan zorluklar belirliyor. İş ortaklarımızla birlikte dijital bir geleceği nasıl yaratabileceğimizi göstermesi açısından güzel bir fırsat. Bu işbirliği aynı zamanda, bize müşterilerimiz için doğru çözümleri birlikte bulma şansı da sunacak.”

Yeni Teknolojiler Vitrine Çıkıyor

2 günlük etkinlik boyunca Dahua ve Vanderbilt, AxxonSoft, Immix ile Optex gibi iş ortakları akıllı çözümlerinin güvenlik ve IoT alanlarında ne tür faydalar sağladığını gösterecekler. Etkinlikte yapay zekâ, bulut çözümler ve alarm izleme konuları ana odak olurken perakende, akıllı binalar ve tesisler, kritik altyapılar ve ulaşım konuları da ele alınacak.

Bu yılki etkinlikte Dahua ürünlerinin ve bunların üçüncü parti çözümleriyle uyumunun gösterileceği bir bölüm de olacak. Dahua’nun bölgesel uzmanları, aralarında Siber Güvenlik ve Mahremiyet Koruması, Full-Color 2.0 ve TiOC 2.0 ile WizMind çözümlerinin de olduğu 6 farklı başlıkta bilgi paylaşacaklar. Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe https://partner-day-2021.dahuasecurity.com/login adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.

“Daha güvenli bir toplum ve daha akıllı bir yaşam” oluşturmayı kendine amaç edinen Dahua Technology, dünyanın her yerindeki iş ortaklarına ve müşterilerine en iyi şekilde hizmet etmek için yenilik ve kalite ve hizmet konularına odaklanmaya devam edecek. Dahua ürün ve çözümleri hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için şirketin dahuasecurity.com/ceen/ adresindeki internet sitesini ziyaret edebilir, şirket hakkındaki en güncel gelişmeler için Dahua Türkiye Facebook ve Dahua Türkiye LinkedIn sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

###

Etkinlik Sayfası:
https://www.dahuasecurity.com/partnerDay/Partner-Day-2021/1

###