Sosyal Medya

Yazılım

DaVinci Resolve 18.5’in son sürümü artık kullanıma sunuldu

DaVinci Resolve 18.5, yeni yapay zeka araçlarıyla büyük bir güncelleme ve aralarında kurgu sayfası düzenleme araç setine yapılan önemli eklemeler, metin tabanlı düzenleme, yapay zeka diyalog transkripsiyonu, yeni Resolve FX, Universal Screen Descriptor desteği ve güçlü yeni Fairlight ses miksaj otomasyonu dahil gelişmiş Fusion araçları bulunan 100'den fazla yeni özellik sunuyor.

DaVinci Resolve 18.5’in son sürümü artık kullanıma sunuldu

 

DaVinci Resolve 18.5, yeni yapay zeka araçlarıyla büyük bir güncelleme ve aralarında kurgu sayfası düzenleme araç setine yapılan önemli eklemeler, metin tabanlı düzenleme, yapay zeka diyalog transkripsiyonu, yeni Resolve FX, Universal Screen Descriptor desteği ve güçlü yeni Fairlight ses miksaj otomasyonu dahil gelişmiş Fusion araçları bulunan 100’den fazla yeni özellik sunuyor.

 

Kurgu sayfasında dalgalı düzenlemeyi açıp kapamak, sesi yeniden senkronize etmek ve daha fazlasını yapmak için araçlar dahil olmak üzere 3 yeni menü bulunuyor!

Otomatik konuşmadan metne geçiş özelliğiyle zaman çizelgeleri için hızlı bir şekilde altyazılar oluşturabilir veya daha hızlı düzenleme için anahtar sözcükleri arayabilirsiniz.

Bitmedi, Resolve FX relight, renk uzmanlarının bir sahneye sanal aydınlatma eklemesine olanak tanır ve Universal Scene Descriptor dosyaları desteğiyle VFX işbirliği artık daha hızlı. Ayrıca, daha hızlı miksaj otomasyonu ve düzenleme için parçaları Fairlight’ta gruplandırabilirsiniz.

DaVinci Resolve 18.5 güncellemesi şu andan itibaren ücretsiz olarak indirilebilir http://bmd.link/Uo4TP9

Tüm özellikleri buradan kontrol edebilir ve ayrıntılı kullanım kılavuzuna bir göz atabilirsiniz.