Sosyal Medya

Android

Değişen Galaxy Note 7’lerde Aşırı Isınıyor! Al Birini Vur Ötekine!

Değişen Galaxy Note 7'lerde Aşırı Isınıyor! Al birini vur Ötekine! Samsung tam bir fiyasko içerisinde değişen cihazlarda aşırı ısınıyor!

Değişen Galaxy Note 7’lerde Aşırı Isınıyor!

Samsung’un değişim programında yenilenen Galaxy Note 7’yi tercih eden kullanıcıların bazıları aşırı ısınmadan yine şikayetçi oldu.

Samsung’un başı yine dertte Wall Street Journal reports ‘ta yayınlanan makalede geçen hafta yedek cihazlarını alan bazı müşterilerin “yeni Galaxy Note 7 telefonlarında da aşırı ısınmasına ve pil gücünü hızla kaybetme problemi olduğunu bildirdi.

Ancak Samsung bu problemi henüz doğrulamamış sayılmaz zira Samsung söz konusu problemlerin “bilinen batarya problemi” ile ilgili olmadığını ve bunun seri üretimden “izole vakalar” olduğunu söylüyor.

Samsung yaklaşık 2.5 milyon adet Galaxy Note 7’yi batarya problemi yüzünden değiştirmek zorunda ancak  1 Ekim’den itibaren durdurulan satışlar yeniden başlayacak.

Yaşanan durum aslında Samsung’un hala dersini iyi çalışmadığını gösterir nitelikte. Açıkçası iyice incelenmiş ve müşterilerine güvenle kullanabilecekleri cihazları sunmadan önce çok daha iyi düşünmeleri gerekirdi. Bunu yerine tekrar satışa başlamak için acele ediyorlar.

Complaints Arise Over Replacement Batteries for Samsung Galaxy Note 7 on The Wall Street Journal