Sosyal Medya

Donanım

Dell daha verimli ve daha güvenli iş bilgisayarlarını tanıttı

Dell daha verimli ve daha güvenli iş bilgisayarlarını tanıttı. Latitude 9000 serisi dizüstü bilgisayarlar, ultra-premium tasarımlara eklenen,

 

Dell Technologies Dünyanın En Akıllı ve Güvenli Bilgisayarlarıyla Profesyonellerin İhtiyaçlarını Karşılıyor

  • Sektörün yerleşik yapay zekâ becerili en sürdürülebilir ticari bilgisayar portföyü, profesyonellerin daha akıllıca çalışmasına yardımcı oluyor
  • Latitude 9000 serisi dizüstü bilgisayarlar, ultra-premium tasarımlara eklenen akılı özellikler sayesinde üretkenliği yükseltiyor
  • Sektörün en küçük ve en ince mobil iş istasyonu tasarımlarına performansı da sığdıran Precision 5000 serisi, zorlu iş yüklerinde destek sunuyor
  • Basit ve esnek hizmetler, çalışanlar için çalışmaya hazır deneyimler sunarak tüm dünyada bilgisayarların dağıtılmasını, yönetilmesini ve satın alınmasını kolaylaştırıyor

Dell Technologies, ödüllü Latitude, Precision ve OptiPlex porföylerinde yer alan, nerede olursanız olun işlerinizi daha verimli ve güvenli kılacak dünyanın en akıllı ve güvenli iş bilgisayarlarını tanıttı. Sektördeki en sürdürülebilir bilgisayar portföyünü oluşturan yeni cihazlar, geri dönüştürülmüş malzemeleri, sürdürülebilir ambalajları, enerjiyi verimli kullanan tasarımları ve EPEAT Gold tescilleriyle Dell’in sürdürülebilirliğe bağlı kalma ilkesini ileri taşıyor.

Profesyoneller Latitude, Precision ve OptiPlex cihazlarının bir kısmında bulunan Yapay Zekâ (AI) tabanlı otomatikleştirilmiş bir optimizasyon teknolojisi olan Dell Optimizer ile daha akıllıca çalışabilecekler. Yerleşik yazılım, her bir kullanıcının nasıl çalıştığını öğrenir ve ellerindeki en önemli göreve odaklanabilmelerine yardımcı olmak için kullanıcıların davranışlarına adapte olur. Genel uygulama performansını geliştirmek, daha hızlı oturum açma ve güvenli kilitleme sağlamak, görüntülü görüşmelerde yankıyı ortadan kaldırmak, çevre gürültüsünü azaltmak ve pil ömrünü uzatmak üzere perde arkasında çalışır.

Dünyanın en akıllı iş bilgisayarları ile üretkenliği arttırın

Yeni akıllı Latitude Bilgisayarlar ve 2’si 1 Arada Modeller kullanıcıların çalışma şekline adapte olur. Yeni ultra-premium 9000 serisi ve tamamen yeniden tasarlanan 7000 serisi makinede işlenmiş ve fırçalanmış alüminyum tasarımlara, uzun pil ömrüne8, bir dizi yuvaya ve genişletilebilir dört taraflı dar çerçeveli ekranlara sahiptir. Neredeyse üç kat daha yüksek hız için 10. Nesil Intel® vPro® işlemciler ve Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) ile donatılmış Latitude cihazları işletmelere güç, performans ve küresel bağlantı özelliği sunuyor.

  • En iyi tasarım ve bağlantı özelliklerine ihtiyaç duyan yöneticiler ve seyahat eden profesyoneller için üretilen Latitude 9510 dünyanın en küçük, en hafif ve en akıllı 15 inç iş bilgisayarıdır. 1,40 kg (3,1 lb) başlangıç ağırlığıyla 5G kullanımına hazır bir tasarım, 34 saate varan pil ömrü ve güçlü dahili hoparlörleri ve mikrofonu sayesinde daha iyi bir görüntülü görüşme deneyimi sunar. Project Athena doğrulamasına sahip, 10. Nesil Intel® vPro® işlemcilerle14 donatılmış ilk ticari bilgisayar olarak ekiplerin dünyanın her yerinde üretken olabilmeleri için gereken gücü ve performansı sunar.
  • Performans ve taşınabilirliği dengelemek üzere tasarlanan Latitude 7410 ve 7310’lar 14 inç ve 13 inç boyutlarındaki en küçük premium dizüstü iş bilgisayarlarıdır. 2’si 1 Arada şeklinde de yapılandırılabilen Latitude 7410, Dell’in iş bilgisayarlarında bir ilk niteliğinde olan ve daha iyi bir okunabilirlikle beraber göz rahatlığı sağlayan 4K, düşük mavi ışıklı paneline sahiptir.

Mobil iş istasyonları görevler açısından kritik güvenilirlik ve daha küçük tasarımlarla daha fazla güç sunuyor

Dell yoğun grafik işlemeleri, veri analizi ve CAD modelleme gibi zorlu iş yüklerinin üstesinden gelmek için tasarlanmış sektörde öncü Precision iş istasyonu portföyünü yeniden yapılandırdı. Daha küçük ayak izleri, şık tasarımlar ve termal yenilikler barındıran Precision mobil iş istasyonları, NVIDIA’nın profesyonel grafikleri ve en yeni 10. Nesil Intel® Core™ vPro® ve Xeon® işlemcilerle birlikte ISV sertifikalarıyla daha yüksek bir performans sunar.

Geleneksel bir mobil iş istasyonunun boyutu ve ağırlığı olmadan yüksek performans ve şık tasarım isteyen içerik oluşturucular ve profesyoneller için tasarlanan Dell Precision 5550 ve 5750, dünyanın en küçük, en ince 15 inç ve 17 inç mobil iş istasyonlarıdır. İçerik oluşturucular ve mühendisler 16:10, 4 taraflı InfinityEdge (HDR 400’e kadar) özellikli ekran ile daha fazlasını görebilecek ve yapabilecekler. Tamamen yeni Precision 5750 de hızlı işleme, detaylı görselleştirmeler ve karmaşık simülasyonlar için sanal gerçeklik/arttırılmış gerçeklik ve yapay zekâ ile kullanıma hazırdır.

Akıllı tasarımlara sahip kompakt masaüstü bilgisayarlar

Dell, güvenilir masaüstü cihazlarına ihtiyaç duyan sağlık ve eğitim gibi sektörler için, yeniden tasarlanan OptiPlex kule tipi cihazlarını ve yer tasarrufu sağlayan tasarımlarla esnek yapılandırmalar sunan genişletilmiş hepsi bir arada modellerini tanıttı.

Dünyanın her yerinde dağıtımı ve yönetimi kolay en güvenli ticari bilgisayarlar

Çalışanlar nereden çalışıyor olursa olsun, Unified Workspace ile BT profesyonelleri daha ilk günden çalışmaya hazır deneyimler elde etme özgürlüğünün ve esnekliğinin tadını çıkarır. Yeni Dell Workforce Persona QuickStart ile BT departmanları, uzaktan çalışanlardan içerik oluşturuculara ve mühendislere kadar çalışan ihtiyaçlarını, çalışma tarzını ve konumunu en iyi şekilde destekleyecek cihazları dağıtılmak üzere belirleyebilir.

Dell Technologies on Demand portföyünün bir parçası olan Dell PCaaS ile büyük girişimlerden küçük işletmelere kadar tüm şirketler, çalışma sermayesinin yönetimine yardımcı olması için Dell’in bilgisayarlarına, desteğine ve yazılımlarına makul, tahmin edilebilir maliyetlerlerle erişebilir. İşletmeler, filolarını en yeni bilgisayarlarla 36 ayda bir tazeleyebilir ve BIOS düzeyindeki sessiz saldırılara karşı bile koruma sağlayan sektörün en güvenli ticari bilgisayarlarını edindiklerini bilerek rahatça çalışabilirler.