Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Dell Mobile Connect artık fotoğrafları iPhone’unuzla PC’niz arasında aktarıyor

Dell Mobile Connect artık fotoğrafları iPhone'unuzla PC'niz arasında aktarıyor. Bu arada ekran yansıtma özelliği de var...

Dell Mobile Connect artık fotoğrafları iPhone’unuzla PC’niz arasında aktarıyor

Dell, Ocak ayında Mobile Connect yazılımının bu baharda çok daha fazla iPhone dostu olacağını söyledi ve bu sözü yerine getiriyor. PC üreticisi, iPhone’lar için hem dosya aktarımlarını hem de ekran yansıtmayı etkinleştirmek için Mobile Connect’i güncelledi (Microsoft Store ve App Store indirmelerine ve resmi olarak 2018 veya daha yeni bir Dell / Alienware PC’ye ihtiyacınız olacak).

Dosya alışverişleri gerçekten sadece fotoğraflarla ve videolarla sınırlıdır, ancak iPhone fotoğraflarınızı XPS dizüstü bilgisayarınıza kaydetmek istiyorsanız bu yeterli olabilir.

Bu arada ekran yansıtma özelliği ise beklediğiniz şeydir. iPhone’unuzun ekranını PC’nizde görebilir ve klavyeniz, fareniz veya (varsa) dokunmatik ekranınızla kontrol edebilirsiniz. Web eşdeğeri olmayan bir uygulamayı yakalamak istiyorsanız bu yararlı olabilir.

Bu, Android ve Mobile Connect’teki iPhone’lar arasındaki eşliği geliştirir. Windows Central’ın belirttiği gibi , bu Dell’in uygulamasını iPhone sahipleri için Microsoft’un Your Phone daha uygun bir seçenek haline getiriyor. Dell bilgisayarlara bağlı kaldığınız sürece, bazı temel entegrasyonlar için daha fazla yazılıma ihtiyacınız olmayabilir.