Sosyal Medya

Donanım

Dell Precision 5720 All-in-One, Daha Çok Eğlence ve Oyun Odaklı

Dell Precision 5720 All-in-One, Daha Çok Eğlence ve Oyun Odaklı. Precision 5720 AIO PC Satış Fiyatı Nedir? Tüm Detaylar Burada.

Dell Precision 5720 All-in-One !

Dell Precision 5720 All-in-One Modeli Ciddi İşlerden Çok Eğlence ve Oyun Odaklı Tasarlandı.

Bir çok kişi hepsi bir arada PC konseptinden oldukça hoşlanıyor. Dizüstü bilgisayar gibi tek parça üzerinden her türlü masaüstü performansının alınabildiği bir tasarım.

Dell’in 1700 Dolar ve üstü bir fiyatla satışa sunduğu Dell Precision_5720 AIO PC grafik yoğun görevlerin üzerinden başarı ile kalkabiliyor.  Benzeri Precision şu anda Hindistan’da satışa sunuldu. Muhtemelen diğer pazarlarda da bir kaç hafta sonra satışa sunulmaya başlar.

Tasarım

İki Model de tasarlanan Dell Precision 5720’de; dokunmatik ekran, ekran düz bir şekilde aşağı yukarı doğru rahatlıkla oynatabileceğiniz bir stand bulunuyor. Bir kalemle tasarım yapabilecek şekilde hareket ettirmeniz mümkün. Bir diğeri de görüş açısını bu denli değiştiremediğiniz dokunmatik olmayan sürümü var.

Neyse, 5720 Üç kenardan oldukça ince bir çerçeve ve 27 inçlik 4K ekranla geliyor. Çerçevenin tamamı alüminyum alaşımdan oluşuyor ve ön tarafta siyah renkle vurgulanmış mat metalik bir kaplama yer alıyor. Görüntüsü oldukça hoş.

Eğlencenin bittiği yer ise 5720’nin bağlantı portlarının olduğu yer. Arka panelde girintili bir alanda standın bilgisayara bağlandığı yerin hemen arkasına gizlenmiş. Görüntü olarak gizlenmiş ancak buraya birşeyleri bağlamak zor olabilir.

Bir tarafında bir USB yuvası, diğerinde bir ses yuvası bulunan bir SD kartı yuvası var. Arka tarafa takılan kablolar, eklemsiz standın içindeki büyük bir ağız boşluğundan geçirilebilir. Ancak bu konuda baya bir kafa yorulduğu kesin.

Özellikler

Dell Precision 5720’de fark edeceğiniz en güzel şey ekranın çok güzel olması. 4K ekranı, geniş yüzde 100 Adobe RGB gamutu sayesinde oldukça net renklerle hoş bir şekilde berraktır. Net görüntüsü metin ve simgeleri muhteşem gösteriyor.

Ses tarafında harici bir ses sistemine gerek duyulmasın diye 10 parçadan oluşan bir ses sistemi dizisi var. Filmler, müzik ve oyunlar, ses ayrımı, netlik ve derinlik bolluğu sayesinde mükemmel ses çıkarıyor.

Özellikle oyun düşkünü ve 1500 dolardan fazla bir bütçesi olanlar bunun yanına mekanik bir klavye, Logitech m705 gibi kablosuz mouse kullanırsa tam bir oyun canavarına dönüşebilir.

Performans

Dell Precision 5720 bir anlamda adil denebilecek düzeyde özelleştirme seçenekleri sunuyor. 3.4 GHz’de Intel i5-7500 CPU üzerinde 64-Bit Windows 10 ile çalışan model haricinde; AMD radeon Pro WX ile 4G GDDR5 memory, 1TB disk’te seçenekler arasında yer alıyor.

Bu yapılandırma, HD ve Full HD çözünürlükte rahat oyun oynamak ve ev çevresinde gezmek için kullanılır (web’de gezinme, videoları izleme, belge ve resimlerle çalışma vb.) Elbette  daha ciddi işler için kullanacaksanız bir kere daha düşünmekte fayda var.

RAM’ı ve sabit sürücüyü isterseniz yükseltebilirsiniz, ancak ideal olarak, yapmanız gerekmez – özellikle de bu bilgisayarı iş için kullanıyorsanız.

Dell Precision 5720 Kim için Daha Uygun?

5720’nin bu başlangıç ​​türevi 1,600 ABD Doları (Rs. 109,000) ile genç bir aileyi, iyi oyun ve multimedya performansıyla, muhteşem bir ekran ve harika bir sesle düzenli bir pakette bir araya getirerek mutlu edebilir. Yine de biraz daha bütçe ile RAM takviyesi önerilebilir.

Bununla birlikte, üst düzey grafik uygulamaları ile çalışma konusunda ciddiyseniz,daha hızlı bellek ve depolama, daha güçlü grafikler ve bilgisayar işlemcileri ve dokunmatik panel ile 4000 $ ‘lık (Rs. 257,000) modelin yapılandırmalarına bakmak isteyebilirsiniz.

Dell’in Precision 5720 ile ilgili diğer bilgileri web sitesinde

Dell

TNW