TeknoTalk

Dell XPS 13 (2018) Şimdi Daha ince, Daha Hafif ve Daha Şık

Dell XPS 13 2018 Modeli ile Karşımıza Çıkıyor.

Dell XPS 13 (2018) Şimdi Daha ince, Daha Hafif ve Daha Şık.

Dell XPS 13 bir çok kişinin yıllardır dizüstü konusunda en favori bilgisayar modellerinden biri oldu ve tabi ki iyi bir sebeple. Kompakt tasarımı, parlak ekranı, konforlu ve kullanıcı dostu klavyesi, uzun pil ömrü onu çok yönlü bir cihaz haline getirdi. Dell bu yıl onu sadece yükseltmekle kalmadı, yeni Dell XPS 13 (2018)’e daha dar çerçeveler, yeni soğutma sistemi ve lekelere karşı daha dayanıklı bir dış kaplama ile beyaz renk seçeneği sunan iyi bir makyajla getirdi.

 

Tüm bu değişiklikler kulağa çok hoş gelse de özellikle zamanla sararmaya karşı bir çare bulmuş olmasında dolayı memnun olabilirsiniz. Özellikle Beyaz XPS 13’te zamanla elinizin değdiği yerler için oluşabilecek renk kaybının önüne geçmek için cam elyaf bir kaplama kullanılmış. Ayrıca üzerinde oluşabilecek lekelerin kolayca temizlenebileceği söyleniyor.

Yeni Dell XPS 13 (2018); yeni bir renge ek olarak, daha spor bir tasarım ve incelik, hafiflik ve daha şık bir tasarım getiriyor. Bir önceki modelinde olduğu gibi Web cam ve Windows Hello için Kızılötesi sensör eklenmiş durumda. Bunun yanında bilgisayarı açmak için Yüz Tanıma ve Power Düğmesine gizlenmiş parmak okuma sensörünü kullanabilirsiniz.

Yeni Dell XPS 13 (2018); yeni dizüstü bilgisayarın Adobe Premiere Pro’daki videoları 2015 modelinden iki kat hızlı bir şekilde oluşturmasına ve kodlamasına yardımcı olan dördüncü nesil bir sekizinci nesil Intel işlemci paketini içeriyor. Ayrıca artan performanstan oluşan fazla ısıyı dışarı atmak için oluşturulmuş fan sistemi de eklenmiş.

Ekran şimdi 4K’ye kadar çıkabiliyor ve Dell Sinema adı verilen yeni bir teknoloji paketi destekliyor. Son yıllarda 4K HDR’a olan gidişi düşünürseniz cihaz bu konuda tam zamanında güncelleniyor.

Galeri: Dell XPS 13 (2018)

 

 

Fiyat konusunda ise yine 1000$’dan başlayan fiyatlarla sunulacak.

Engadget


Dell XPS 13 (2018) Şimdi Daha ince, Daha Hafif ve Daha Şık . Tüm Detaylar Burada! Yeni Dell XPS 13

 

Exit mobile version