Sosyal Medya

Genel

Deloitte’tan CloudOffix’e “EN HIZLI BÜYÜYEN TEKNOLOJİ ŞİRKETİ” Ödülü

MechSoft’un ana merkezi Amerika’da, Ar-Ge birimleri Türkiye’de, diğer merkezleri ise Almanya ve Singapur’da bulunan ve yatırımcısı olduğu CloudOffix, Deloitte Technology Fast 50 ödülleri kapsamında, 2023 yılında Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri listesine girerek ödül almaya hak kazandı. 

Deloitte’tan CloudOffix’e “EN HIZLI BÜYÜYEN TEKNOLOJİ ŞİRKETİ” Ödülü

 

MechSoft’un ana merkezi Amerika’da, Ar-Ge birimleri Türkiye’de, diğer merkezleri ise Almanya ve Singapur’da bulunan ve yatırımcısı olduğu CloudOffixDeloitte Technology Fast 50 ödülleri kapsamında, 2023 yılında Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri listesine girerek ödül almaya hak kazandı.

CloudOffix son üç yılda elde ettiği %1283’lük büyüme hızıyla, en hızlı büyüyen 10 teknoloji şirketi arasında yer aldı.

Deloitte tarafından 2006 yılından bu yana düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nın 2023 sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre MechSoft’un yatırımcısı olduğu CloudOffix, son üç yılda elde ettiği %1283’lük büyüme hızıyla en hızlı büyülen 10 teknoloji şirketinden biri oldu.

Sahip olduğu “Toplam Deneyim” vizyonu ile sektörde çığır açan ve öncü bir oyuncu olarak fark yaratan CloudOffix, müşteri ve çalışan deneyimi yöntemlerine getirdiği yenilikçi ve benzersiz çözümleriyle global pazarlardaki gücünü gün geçtikte artırıyor. Bu perspektifle; geçtiğimiz yıllarda İrlanda, İtalya, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Gana ve Slovenya’nın da bulunduğu 20’ye yakın ülkede iş ortaklığı gerçekleştiren CloudOffix, farklı pazarlarda büyümeye devam ediyor.

CloudOffix bir “Toplam Deneyim (Total Experience)” platformu olarak, müşteri deneyimi, çalışan deneyimi, kullanıcı deneyimi ve dijital deneyimi birleştirerek tüm “Front-office” süreçlerini tek bir platformda sunuyor. CloudOffix’in sunduğu bu sistem, “Back-office” süreçlerinin ERP kapsamında birleştirildiği gibi şirketlerin “Front-office” süreçlerinde de ayrı ayrı kopuk sistemleri kullanması yerine bunları tek bir sistem altında birleştirerek daha verimli ve sürdürülebilir bir çözüm sağlıyor.

CloudOffix’i tercih eden firmalar, iş ortaklarına ve çalışanlarına mükemmel bir müşteri ve çalışan deneyimi sunma fırsatını yakalıyorlar. Bunun yanı sıra, birçok maliyetten de tasarruf etme avantajını elde ediyorlar.

CloudOffix CEO’su Gökhan Erdoğdu, kazandıkları ödülden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdoğdu; “CloudOffix olarak sunduğumuz dijital dönüşüm ve benzersiz toplam deneyim hizmetiyle sektörümüzde fark yaratıyoruz. Bu farkın yansıması olarak son üç yılda %1283’lük bir büyüme oranı yakaladık. Bunun sonucunda da bu anlamlı ödüle layık görüldük.” diye belirtti.

Yatırımlarının Türkiye’de olduğu kadar yurtdışında da devam edeceğini vurgulayan Erdoğdu; “2023 yılında İngiltere, Güney Afrika, Almanya, Hollanda, Avusturya, Azerbaycan ve Kanada’da önemli iş ortaklıkları gerçekleştirdik. 2024 yılında ise, potansiyelimizin olduğu pazarlarda agresif bir büyümeyi önceliklendiriyoruz.” diye ekledi.

 

CloudOffix Hakkında 

MechSoft’un yatırımcısı olduğu CloudOffix; müşteri deneyimi, çalışan deneyimi, kullanıcı deneyimi ve dijital deneyimi bir araya getiren bir “Toplam Deneyim (Total Experience)” platformudur.

Merkezi Amerika’da Ar-GE birimleri ise Türkiye’de olan CloudOffix; Satış, pazarlama, IT, HR, e-ticaret, CRM, proje yönetimi, faturalama gibi tüm front-office süreçlerini tek bir platformda bir araya getirir.

Böylece birbiriyle iletişim kuran çok kanallı (omni-channel) bir operasyon ağı oluşturur. Bu da farklı operasyonlarda onlarca farklı uygulama ve yazılımın kullanılmasını önler ve süreçlerin takibini kolaylaştırır. Ayrıca, tüm operasyonlar aynı platformda olduğu için daha kapsamlı ve gerçek veriler sunarak, daha akılcı kararlar alınmasını sağlar.

CloudOffix’in bu özellikleri ile tüm operasyonlar eksiksiz bir şekilde yönetilebilir, müşteri ve çalışan deneyiminde verimlilik artırılabilir, dijital deneyimde adaptasyon sağlanabilir ve kullanıcı deneyiminde erişilebilirlik maksimuma çıkartılabilir.

CloudOffix ayrıca, 360 derece müşteri ve çalışan görünümü sağlayarak daha doğru kişiselleştirilmiş aksiyonların alınmasını sağlar. Doğuştan entegre geliştirilen bir “Low-code Development” uygulaması olan App Builder sayesinde sürdürülebilir bir dijital deneyim sunar.

 

CloudOffix ile ilgili detaylı bilgilere https://www.cloudoffix.com adresinden ulaşılabilir.