Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Dergilik, tam kapanma’da kazandırmaya devam ediyor

Dergilik, pandemi önlemleri kapsamında getirilen 17 günlük tam kapanma döneminde de sağlıktan kültür sanata, spordan kadın yayınlarına...

Dergilik ‘tam kapanma’da kazandırmaya devam ediyor

Türkiye’de dijital yayıncılığın öncüsü Dergilik, pandemi önlemleri kapsamında getirilen 17 günlük tam kapanma döneminde de sağlıktan kültür sanata, spordan kadın yayınlarına kadar binlerce dergiyi okurları ile buluşturmaya devam ediyor.

Geliştirdiği kampanyalarla kullanıcılarına çeşitli hediyeler sunan Dergilik, son kampanyası ‘DERGİLİK KULLAN KAZAN’ ile okurlara Mayıs ayında uygulama üzerinden okudukları makaleler, dinledikleri makale ve podcast’ler üzerinden 1 GB internet kazanma fırsatı sunuyor. Dergilik, Haziran ayında ise kullanımı ve hediyeleri ikiye katlama şansı verecek.

Türkiye’nin en kapsamlı dijital yayıncılık platformu Dergilik, pandemi döneminde okurların ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Binlerce dergi ve gazete içeriği sunmasının yanı sıra geliştirdiği kampanyalarla da ön plana çıkan Dergilik, 17 günlük tam kapanmada, son kampanyası ‘DERGİLİK KULLAN KAZAN’ ile kullanıcılarına internet hediye ediyor. Dergilik, 5 Mayıs’ta başlayacak kampanya ile Mayıs ayı boyunca uygulama üzerinden 10 makale okuyan, 10 makale ve 10 podcast dinleyen kullanıcılarına 1 GB internet hediye ediyor.

Dergilik, Haziran ayı itibariyle de kullanımı ve internet hediyesini ikiye katlayacak. Haziran ayı boyunca uygulama üzerinden 20 makale okuyan ve 20 podcast dinleyen kullanıcılar 2 GB hediye kazanacak. Kazanılan internet hediyeleri Dergilik uygulaması dahil her türlü Internet ihtiyacı için kullanılabilecek.

Gazete manşetleri ve günün özeti Dergilik’te

Okurlarına hayatın yoğun akışı içerisinde gündemden ayrı kalmamaları adına özet içerikler sunan Dergilik, her sabah 9.30’a kadar tüm gazete manşetlerinin bir arada bulunduğu sabah bilgilendirmesini ve her akşam ‘2 dakikada günün özeti’ adı altında hazırladığı haber içeriklerini de kullanıcılarına iletiyor.