Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Bir Dakikada Ücretsiz Özel Afiş ve El İlanları Nasıl Oluşturabiliriz?

Ücretsiz Özel Afiş ve El İlanları Nasıl Oluşturabiliriz? Designcap bu konuda size yardımcı olabilir, Üstelik ücretsiz, Hazır Şablonlar...

Ücretsiz Özel Afiş ve El İlanları Oluşturmak İsteyenlere, Designcap Çözümü!

DesignCap, yaratıcılığı çarpıcı posterlere ve broşürlere dönüştürmenize yardımcı olur. Ücretsiz Özel Afiş ve El İlanları Nasıl Oluşturabiliriz?

Ücretsiz Özel Afiş ve El İlanları Nasıl Oluşturabiliriz?

Profesyonellerce tasarlanmış yüzlerce şablonun olduğu bu sitede, çok çeşitli fotoğraf arşivi, küçük resimler, metin fontları ve harika arka planlar bulunuyor. Güçlü Düzenleme Araçlarıyla, kesme, yeniden boyutlandırma, döndürme, katman – layer yönetimi, yenileme veya yapılanı geri alma gibi bir çok özelliği rahatlıkla ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Özetle, Her türlü etkinlik için harika posterler / el ilanları oluşturmak hem kolay hemde ücretsiz.

3 Kolay Adımda Bir Dakikada Ücretsiz Özel Afiş ve El İlanları Nasıl Oluşturabiliriz?

Şablon Seçin!

Tasarım yolculuğunuza başlamak için yüzlerce poster ve broşür şablonu arasından seçiminizi yapın. Teknoloji, reklam, satış, düğün, spor, tatil ve etkinlik gibi çeşitli temaları kapsayan tüm bu afiş ve el ilanı tasarımları size bazı bilgiler ve ilham verecek. Poster veya broşürünüzün amacı ne olursa olsun, DesignCap her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Öğelerinizi Şablona Ekleyin

Posterlerinizi ve broşürlerinizi daha da geliştirmek için, kendi fotoğraflarınızı yükleyebilir veya kullanmak üzere binlerce arşivlenmiş resim üzerinde arama yapabilirsiniz. Küçük resimler, şekiller, yazı tipleri ve daha fazlasını içeren rötuşlar için geniş bir hassas öğeler kitaplığından da seçim yapabilirsiniz.

Son Olarak Kişiselleştirin!

DesignCap, posterlerinizi ve broşürlerinizi, boyut, konum, döndürme, metin yazı tipini değiştirme, renk, efekt, hizalama, belirli arka planı uygulama ve katmanları yönetme gibi istediğiniz şekilde kişiselleştirmek için birçok profesyonel düzenleme aracı sunar. Hiçbir şey, izleyicinizi etkileyecek şaşırtıcı posterler ve el ilanları oluşturmak için yaratıcılığınızı açığa çıkarmanıza engel olamaz.

Ücretsiz Denemek için tıklayın!

Ücretsiz Özel Afiş ve El İlanları Nasıl Oluşturabiliriz?