Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Despec AŞ, Hikvision çözümleriyle akıllı güvenliğin yaygınlaşmasını sağlıyor

Despec AŞ, distribütörü olduğu Hikvision'ın gelişmiş çözümleriyle akıllı güvenliğin Türkiye'de daha fazla kişiye ve kuruma ulaşmasına yardımcı oluyor.

Despec AŞ, distribütörlüğünü yaptığı Hikvision’ın çözümleriyle akıllı güvenliğin yaygınlaşmasını sağlıyor

1998 yılından bu yana Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu Index Grup çatısı altında Türkiye’yi dijital çağın yeni teknolojilerine ait yaratıcı markalarla buluşturan Despec AŞ, distribütörü olduğu Hikvision’ın gelişmiş çözümleriyle akıllı güvenliğin Türkiye’de daha fazla kişiye ve kuruma ulaşmasına yardımcı oluyor.

Pek çok sektör lideri markanın distribütörlüğünü gerçekleştiren Despec AŞ, gelişmiş çözümleriyle akıllı güvenliğe yön veren Hikvision’ın kamera çözümlerinin Türkiye’de kullanılabilmesine yardımcı oluyor.

Yapay zeka ve büyük veriden güç alan çözümleriyle sektörüne öncülük eden Hikvision’ın sistemleri, geleceğe yön veren akıllı şehir ve akıllı trafik konseptlerinin gerçekleşmesini, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmaların güvenliklerini artırmasını, bireysel kullanıcıların ise evlerini daha korunaklı hale getirmesini sağlıyor.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Despec AŞ Genel Müdürü Emrah Küçükgirgin,

“Güvenlik ve beraberinde gelen güvence hissi, uzun zamandır en önemli konularından birisi olmaya devam ediyor. Sistemlerin ve iş yapış şekillerinin yapay zeka, büyük veri, nesnelerin interneti ve 5G gibi teknolojilerle değişmesiyle birlikte güvenliğin de buna mutlaka ayak uydurması gerekiyor. Türkiye’deki dağıtımını üstlendiğimiz Hikvision da bu yaklaşımla kurulduğu ilk günden itibaren çözümlerini teknoloji dünyasındaki gelişmelerden güç alarak iyileştiriyor ve bu sayede kullanıcılarına üstün ve akıllı güvenlik imkanları sağlıyor. Despec AŞ olarak biz de kalite ve güvenlik için tasarlanan ürünleri sayesinde pazar lideri olan Hikvision ile birlikte büyüyerek, tüketici tarafında güçlü oyunculardan biri olmaya devam edeceğiz.”