Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

DİA Mobil yeni versiyonunda işletmelerin işini daha da kolaylaştıracak

İşletmelerin akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden kolaylıkla iş yapabilmelerine olanak sağlayan ve Türkiye'nin en gelişmiş mobil yazılımına sahip olan ERP programı DİA, mobil versiyonuna Mobil Proje Modülü, Mobil Cari Grup Şirketi ve Restoran Marş Özelliğini ekledi.

DİA Mobil yeni versiyonunda işletmelerin işini daha da kolaylaştıracak

İşletmelerin akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden kolaylıkla iş yapabilmelerine olanak sağlayan ve Türkiye’nin en gelişmiş mobil yazılımına sahip olan ERP programı DİA, mobil versiyonuna Mobil Proje Modülü, Mobil Cari Grup Şirketi ve Restoran Marş Özelliğini ekledi.

DİA Mobil, Sıcak Satış, Soğuk Satış, Depo Sayımı, Yönetimsel İşlevler gibi faaliyetlerin endüstriyel el terminalleri, akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden kolaylıkla yapılabilmesine olanak sağlayan, işletmeye mobil özgürlük kazandıran bir çözüm. Android ve IOS işletim sistemine sahip tüm cihazlar tarafından desteklenen DİA Mobil, yeni versiyonuyla 3 yeni özelliğe daha sahip oldu.

DİA Mobil’e yeni katılan özelliklerden biri olan Mobil Proje Modülü ile DİA’da kullanılan proje yönetiminin mobil ile tam uyumlu olarak proje tanımlarının yapılabilmesi, proje hareketleri ve proje ekstresinin görüntülenmesi sağlanırken, Mobil Cari Grup Şirketi ile cari grup şirketi oluşturma, grup şirketine ait hareketlerin görüntülenmesi ve raporunun alınabilmesi imkanı sağlanıyor. DİA’nın masaüstü versiyonunda kullanılan Restoran Marş Özelliğinde ise mobil restoran siparişlerinde istek sırasına göre sipariş hazırlanma akışı sağlanma kolaylığı sunuluyor.

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, yepyeni özellikler katılan DİA Mobil Programı sayesinde işletmelerin bütün işlemlerini daha hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebildiklerinin altını çizerek, “DİA Mobil ile anlık satış, stok vb. bilgilerinizi de görüntüleyebilirsiniz. Satış personelleri ile online fatura kesme özgürlüğünü yaşayabilir, işlemlerinizi hızlı, pratik bir şekilde tamamlayabilir ve işletme verimliliğinizi artırabilirsiniz. Sadece satış personelleri değil, tüm kullanıcılarınız cep telefonlarından veya tabletlerinden sisteme bağlanıp stok durumu, müşteri veya tedarikçi bakiyeleri hakkında raporlara anında ulaşabiliyorlar. Yeni özellikler eklenen DİA Mobil ile hem işletmelerin hem de personellerin işleri daha da kolaylaşacak” şeklinde konuştu.