Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Digital Age Tech Summit, Yarının Zekâsı Temasıyla 16 MAYIS’ta Uzmanları Bir Araya Getiriyor

Dijitalin zirvesi, iş yaşamının geleceğini şekillendiren inovasyonların ve yeni teknolojilerin nabzını tutmak için 16 Mayıs’ta Divan Kuruçeşme’de gerçekleşecek.

Digital Age Tech Summit, Yarının Zekâsı Temasıyla 16 MAYIS’ta Uzmanları Bir Araya Getiriyor

 

Dijitalin zirvesi, iş yaşamının geleceğini şekillendiren inovasyonların ve yeni teknolojilerin nabzını tutmak için 16 Mayıs’ta Divan Kuruçeşme’de gerçekleşecek.

 

Digital Age Tech Summit’te uzman isimler markaların, start-up’ların, girişimcilerin ve teknoloji meraklılarının odağındaki yenilikçi çözümleri konuşmak üzere 17’nci kez bir araya geliyor.

 

Türkiye’nin en etkili teknoloji yazarlarından, gazeteci M. Serdar Kuzuloğlu’nun sunacağı etkinlikte; yapay zekâ çözümlerinin iletişimde, üretimde ve tüketici davranışlarındaki değişimlerde yarattığı etki ve taşıdığı potansiyel tüm hatlarıyla 16 Mayıs’ta masaya yatırılacak.

 

Bu senenin teması: Yarının zekâsı

 

Son dönemde sıkça tartışılan yapay zekâ çözümlerinin yaratacağı yeni pazarlar, büyük dil modellerinin iş yaşamını nasıl dönüştüreceği, insan zekâsı ve yapay zekânın bir araya gelerek şekillendireceği gelecek, “Yarının Zekâsı” teması altında dünyanın farklı yerlerinden gelen uzmanlarla ele alınacak.

 

Makro teknolojik trendler mercek altında

 

Yeni teknolojilerin ve özellikle üretken yapay zekâ çözümlerinin sunduğu modellerin geniş ölçekte yaratacağı etkiyi, dünyanın önde gelen teknoloji analistlerinden Benedict Evans detaylandıracak. Global markaların yapay zekâ hamlelerini, start-up’ların ve yatırımcıların 2024 ajandasını, tüketicilerin odağındaki inovasyonları geniş bir perspektiften değerlendirecek olan Benedict Evans, 2024’ün makro teknolojik trendlerini Digital Age Tech Summit izleyicisi için analiz edecek.

 

Vaka analizleri üzerinden yenilikçi teknolojilerin gücünü keşfetmek

Veri yönetimi konusunda dünyanın önde gelen akademisyenlerinden, İngiltere’deki The Coding Institute’un kurucu üyelerinden Prof. Hüseyin Şeker liderliğini yaptığı endüstriyel uygulamalar arasında ön plana çıkan vakalar üzerinden yeni teknolojilerin gücünü değerlendirecek ve çarpıcı vaka analizlerini Digital Age Tech Summit izleyicisi ile paylaşacak.

Yapay zekâ uygulamaları marka süreçlerini nasıl dönüştürecek?

Markaların yapay zekâ çözümleri ile birlikte hangi stratejileri izlemesi gerektiğine dair soruları; farklı sektör dikeylerinde global markalara danışmanlık veren, Accenture’ın Yapay Zekâ ve Data Direktörü Dr. Dimitris Vlitas tartışacak. Kâr-zarar optimizasyondan performans değişimine kadar yapay zekâ temelli bir dönüşümü markaların hangi stratejiler üzerine kurması gerektiğini başarılı örnekler üzerinden ele alacak.

 

Tasarım ve yaratıcılığın geleceği 

 

Üretken yapay zekânın tasarım sürecine etkisi de yine Digital Age Tech Summit’in odağında olacak konulardan. Yaratıcılığın ve özgünlüğün sıkça tartışıldığı bu günlerde, yeni teknolojilerin tasarım süreçlerini nasıl etkilediğini Zaha Hadid Architects’in direktörü mimar ve bilgisayar bilimci Cristiano Ceccato ve Seul Yapay Zekâ Müzesi’nin mimarı Melike Altınışık tartışacak.

 

Yepyeni bir eğitim programı: Gaming & Branding

Markaların hızla entegre olduğu, farklı etkileşim yollarını içeren oyun ekosistemine dair yeni eğitim programı Gaming & Branding de bu sene dijitalin zirvesindeki önemli yeniliklerden. Markaların oyun-içi reklam verirken izlemesi gereken stratejiler, üretken yapay zekânın oyun tasarımına etkisi ve platformların oyun sektöründeki paydaşlarla nasıl iş birlikleri kurabilecekleri bu eğitim programının önemli başlıkları arasında.

Digital Age Tech Summit’e katılmak ve etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için; digitalagesummit.com