Sosyal Medya

Eğitim

Digitürk Finans Direktörü Burak Polat Finansal Yönetim Dersiyle LABA Türkiye’de!

İş dünyasının önemli isimleriyle eğitmen kadrosunu kuran Laba Türkiye'de Finansal Yönetim kursunu, Digiturk’un Finans Direktörü Burak Polat üsteleniyor.

Uluslararası Eğitim Platformu Laba Finansal Yönetim Dersiyle Kullanıcılarla Buluşuyor

Digitürk Finans Direktörü Burak Polat Finansal Yönetim Dersiyle LABA Türkiye’de!

Uluslararası eğitim platformu Laba, alanının en iyisi ve deneyimli eğitmenlerle kullanıcıları canlı kurslarda bir araya getirmeye devam ediyor. İş dünyasının önemli isimleriyle eğitmen kadrosunu kuran Laba Türkiye’de Finansal Yönetim kursunu, Digiturk’un Finans Direktörü Burak Polat üsteleniyor.

Bünyesinde bulunan uzman eğitmenler, yazarlar ve çevrim içi eğitimler ile 48 ülkede hizmet veren uluslararası eğitim platformu Laba, alanının en iyisi ve işin mutfağından gelen deneyimli eğitmenlerle kullanıcıları bir araya getirmeye devam ediyor. İnsan kaynaklarından pazarlamaya, yönetimden analiz ve diğer programlara kadar birçok alanda kullanıcıların kendilerini ve kariyerler gelişimini destekleyebilmeleri için oluşturulan platformun farklı içerikleri arasında Finansal Yönetim kursu yer alıyor. Digiturk’un Finans Direktörü Burak Polat tarafından verilecek online kursta kullanıcılar, uygulama temelli dersler ve ödevlerle öğrenme sürecini pekiştirebilme fırsatı yakalarken; deneyim alışverişinde bulunabileceği, örnek olayları analiz edebileceği ve diğer öğrencilerle iletişim kurabileceği özel sohbetlere katılabiliyor.

Finansal Yönetime Dair A’dan Z’ye Her Şey Laba Türkiye’de!

Bir iş yerinde uygun sermaye yapısı ve düşük maliyetle en yüksek getiriyi elde etmeye, gerekli tedbirleri alarak risklerden korunmaya, kurumun piyasa değerini maksimum seviyeye çıkarmaya yardımcı olan finansal yönetim, iş dünyasında bir hayli önem taşıyor. Uluslararası eğitim platformu Laba ise uygulama temelli dersler ve eğitmenin yorumu yoluyla öğrencilerin finansal yönetim araçlarına hakim olmalarına yardımcı olurken, kullanıcıların mesleki alandaki becerilerini destekliyor. Başta; finansal yönetimi anlama, ileri yatırım değerleme modelleri, nakit yönetimi, kur riski yönetimi ve borç finansmanı gibi dersler olmak üzere 12 online ders içeriğine ulaşabilen kullanıcılar farklı metodojilere, paydaş iletişimine ve ekip çalışmasına odaklanarak yönetim yeteneklerini geliştirebiliyor.

Digiturk’un Finans Direktörü Burak Polat eğitmenliğinde düzenlenen ve 6 hafta süren kurs; kariyer gelişimini ve ilgili becerilerini geliştirmek isteyen finans uzmanlarına, finans uzmanı olmayı hedefleyen profesyonellere ya da yeni başlayan genç girişimci adaylarına 30 Kasım’da kapılarını açıyor.