Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

“Dijital Finansın Öncüleri”, ödüllerine 16 Nisan’da İstanbul Fintech Week zirvesinde kavuşacak

KPMG Türkiye ve Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği (FINTR) iş birliğiyle düzenlenen “Dijital Finansın Öncüleri" ödül programının başvuruları sona erdi. Kazananlar, İstanbul Fintech Week etkinliğinde ödüllerine kavuşacak.

“Dijital Finansın Öncüleri”, ödüllerine 16 Nisan’da İstanbul Fintech Week zirvesinde kavuşacak

KPMG Türkiye ve Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği (FINTR) iş birliğiyle düzenlenen “Dijital Finansın Öncüleri” ödül programının başvuruları sona erdi. Kazananlar, İstanbul Fintech Week etkinliğinde ödüllerine kavuşacak.

KPMG Türkiye ve Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği (FINTR) iş birliğiyle düzenlenen, Türkiye’nin finans ekosistemini desteklemek amacıyla hayata geçirilen “Dijital Finansın Öncüleri” ödül programının başvuruları yoğun bir katılımla sona erdi. Şimdi gözler, ödülleri kazanacak yenilikçi finans liderlerine çevrildi.

İkincisi bu yıl düzenlenen ödül programı, Türkiye finans sektöründe inovasyonu teşvik eden ve sektörün dijital dönüşümüne öncülük eden bankaları ve fintech şirketlerini ödüllendirmeyi amaçlıyor. Program, “Öncü Banka”, “Vizyoner Banka”, “İş Birliğine En Açık Banka”, ” Öncü Fintech”, “Küresel Fintech”, “Yükselen Fintech”, “Yenilikçi Fintech” ve “Finansal Kapsayıcılık” olmak üzere sekiz kategori altında düzenlendi. Bu kategoriler, Web2, Web3 ve yapay zekâ teknolojileri gibi güncel teknolojik trendler ışığında tasarlandı. Değerlendirme süreci hem fintek şirketleri hem de bankalar için inovasyon ve teknoloji kullanımı, yenilikçi ürünler ve hizmetler, değer önerisi, stratejik iş birlikleri ve büyüme görünümü gibi kriterler baz alınarak yürütüldü.

Kazananlar, 16 Nisan 2024 tarihinde İstanbul Fintech Week etkinliğinde ödüllerine kavuşacak.

KPMG Türkiye Fintech ve Dijital Finans Lideri Sinem Cantürk, ödül programına olan yoğun ilgi hakkında konuştu:

“Bu yıl, öngörülenin ötesinde bir katılım ve ilgiyle karşılaştık, son dakikaya kadar başvuru aldık. Bu süreç, küresel trendleri yakından izleyen ve yenilikçi stratejileriyle öne çıkan, sektördeki yeni ve dinamik oyuncuları tanıma fırsatı sundu. Türkiye’nin finans sektöründeki yenilikçi ruhu ve büyük potansiyeli ön plana çıkarmanın ve kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bu program, sadece mevcut başarıları değil, aynı zamanda geleceğe yönelik hedefleri de simgeliyor. Fintech alanında atılan adımların, Türkiye’nin dijital finans yolculuğunda kritik bir rol oynadığına ve sektörün küresel sahnede rekabet gücü kazanmasına katkı sağladığına inanıyoruz. Bu nedenle, inovasyonun ve teknolojik ilerlemenin öncülerini ödüllendirmekten, aynı zamanda Türkiye’nin bu alandaki gelişimini ve vizyonunu sergilemekten mutluluk duyuyoruz.”

FINTR Yönetim Kurulu Başkanı Demet Zübeyiroğlu ise

“Fintech ekosistemimizin inovasyon ile beslenmesi gerektiğine inanıyoruz. İstanbul Fintech Week’te, sektörün en yenilikçi girişimlerini ve liderlerini ödüllendirirken aynı zamanda Türkiye’nin dijital finans alanında küresel bir oyuncu olarak konumunu güçlendirmeyi hedefliyoruz. Etkinlikte, finans ve teknoloji dünyasından birçok önemli ismi bir araya getirerek bilgi alışverişini ve iş birliğini teşvik edecek bir platform sunmayı amaçlıyoruz. Bu çerçevede, gelecek yıl için de fintek ekosistemimizi küreselleştirmeye yönelik oldukça önemli planlarımız bulunuyor.” dedi.

İstanbul Fintech Week’le ilgili detaylı bilgi ve kayıt için: https://istanbulfintechweek.com/