Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Dijital OSB sanayiplatformu.com ile ticaret boyut değiştiriyor

Dijital OSB sanayiplatformu.com, Türkiye’nin üretim ve rekabet gücünü artırmak amacıyla imalatçı firmalar ile tedarikçi firmaları buluşturarak, ticaretlerini büyütmenin en kolay yolunu sunmayı hedefliyor.

Dijital OSB sanayiplatformu.com ile ticaret boyut değiştiriyor

KOBİ’lerin iç ve dış ticaretinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla kurulan endüstriyel kaynak bulma ağı ve pazarlama merkezi sanayiplatformu.com, ekosistemdeki ezberleri bozmaya hazırlanıyor.

Makine imalatı, talaşlı imalat ve diğer işçilikler, malzeme ve hırdavat sektörleri kapsamında organize sanayi bölgesini dijital alana taşıyarak sektörün tüm paydaşları için bir buluşma noktası olmayı hedefleyen sanayiplatformu.com, Türkiye’nin üretim ve rekabet gücünü artırmak amacıyla imalatçı firmalar ile tedarikçi firmaları buluşturarak, ticaretlerini büyütmenin en kolay yolunu sunmayı hedefliyor.

Sanayinin dijital çözüm ortağı olma hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden sanayiplatformu.com Kurucu Ortağı Lale Yumrukçal; endüstriyi bilgilendiren, destekleyen ve güçlendiren çözümler sunmak için endüstriyel satın alma sürecinin her iki tarafındaki profesyonellere hizmet vereceklerini vurguladı.

Zaman ve kaynak tasarrufuyla verimli satın alma yapmak isteyen imalatçı firmalar ile ticaretlerini büyütmek isteyen tedarikçi firmaları bir araya getirmek için hayata geçirilen sanayiplatformu.com; talaşlı imalat ve diğer işçiliklerin yanı sıra malzemeciler, hırdavatçılar ve makine imalatçıları özelinde uzman kalitesinde hizmet sunmaya başladı. Tedarik uzmanlarına ulaşmak ve işlerini büyütmek isteyen işletmeler için etkin bir pazarlama alanı olan platform, aynı zamanda sanayi alanında doğru bilgi sağlayan internet portalı rolünü de üstlenecek.

Sanayicilere ticaretlerini büyütme fırsatı sunan yeni nesil platform

Türkiye’de bir yeniliğe imza atarak, günlerce organize sanayi bölgesi gezip en iyi iş ortağını bulma çabasını ortadan kaldıracaklarını söyleyen sanayiplatformu.com Kurucu Ortağı Lale Yumrukçal;

“Sektördeki oyuncuları güvenli bir bilgi paylaşımı ortamında bir araya getirdiğimiz bu platform; tedarikçi ve imalatçı firmalar için kapsamlı bir dijital organizasyon. Platformumuzun en önemli özelliği, tüm paydaşlar için yüksek katma değer sağlayacak yeni nesil ticaret modeli sunması. Satın alma talebi oluşturmak, gelen teklifleri değerlendirmek, tek talep formu ile doğrudan çözüm sunacak tedarikçilere otomatik gönderim, âtıl ürünleri sergileme, iş ilanı yayınlama gibi yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken platformumuz, akıllı sistemi sayesinde verimli bir satın alma süreci sağlayacak.

Satın alma yapacak firmaların, tedarikçi arama derdine son vermeyi ve zaman kaybı olmaksızın tek yerden geniş bir tedarikçi ağına ulaşmalarını hedefleyen platformumuz, alıcıların tedarikçilere erişimini kolaylaştıracak.

Bir nevi, talep ve teklif yönetimi ile iş sağlayıcı ve çözüm ortağı olacak. Şöyle ki, alıcılar için etkili bir tedarikçi kaynağı olan platformumuzda, tek formla çok sayıda tedarikçiye ulaşmak mümkün hale gelecek. Tedarikçiler ise tek tıkla yeni alıcılar ve taleplerle buluşacak. Tedarikçilere sistem üzerinden iş alarak ticaretlerini büyütme fırsatı tanıyan sanayiplatformu.com, fason iş yapanlarla iş verenleri buluşturacak ve fason işçilik ihtiyaçlarına da çözüm sunacak. Aynı zamanda iş ve personel arayan kişiler için de bir kariyer havuzu olarak konumlanacak” dedi.

 

Kullanıcı dostu dijital B2B platformu

Üyelik sistemiyle çalışan, kolay ve pratik ara yüzüyle kullanıcı dostu bir sistem olan sanayiplatformu.com’u teknoloji ve içerik açısından kullanıcılarının deneyim ve ihtiyaçlarına göre geliştirmeye devam edeceklerini söyleyen Lale Yumrukçal;

“Platform olarak yolculuğumuz yeni olsa da sanayideki uzmanlığımız ve sektör tecrübemiz geçmişe dayanıyor. Deneyim ve yeniliği entegre ettiğimiz bu yolculukta hedefimiz global ölçekte bir tedarik ağı oluşturmak. Beş yıl içinde, sektör uzmanlığı kapsamında endüstriyel satın alma sürecinin tüm taraflarına yurt içinde ve Avrupa’da bağlantılar sağlama, Avrupa’daki satın alma taleplerini yönetme, iş ortaklarına satın alma ve pazarlama danışmanlığı verme gibi kapsamlı hizmetlerle sanayinin dijital çözüm ortağı olmak en önemli misyonumuz. Bu kapsamda; uzman kadromuz, titizlikle yürüttüğümüz operasyonel süreçlerimiz ve güçlü iş birliklerimizle paydaşlarımıza her zaman en iyisini sunma hedefiyle çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.


Sanayiplatformu.com Hakkında:

Dijital satın alma ve iletişim ağı sanayiplatformu.com, zaman ve kaynak tasarrufu ile verimli satın alma yapmak isteyen imalatçı firmalar ve ticaretlerini büyütmek isteyen tedarikçi firmalar için oluşturulmuş etkin bir alandır. İmalatçı firmalar ile tedarikçi firmaları buluşturmak üzere hayata geçen sanayiplatformu.com, KOBİ’lerin iş ve dış ticaret potansiyellerini artırmak ve desteklemek vizyonuyla hareket ediyor. Kullanıcı dostu pratik bir sistem olarak dikkat çeken sanayiplatformu.com, uzman ekibinin tüm süreçleri kontrol ve takip etmesi sayesinde kullanıcılara operasyonel destek sağlıyor. Beş yıl içinde, sektör uzmanlığı kapsamında endüstriyel satın alma sürecinin tüm taraflarına yurt içinde ve Avrupa’da bağlantılar sağlama, Avrupa’daki satın alma taleplerini yönetme, iş ortaklarına satın alma ve pazarlama danışmanlığı verme gibi kapsamlı hizmetlerle sanayinin dijital çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

www.sanayiplatformu.com