Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Disney Studios “The Wish – Dilek” Filminden ilk Fragman ve Afişi Yayınladı!

Walt Disney Studios yapımı ‘Dilek’ filminin yeni fragmanı ile posteri, izleyicilerle paylaşıldı. 24 Kasım’da vizyona girecek müzikal-komedi türündeki animasyon filmin fragmanında seyirciler 17 yaşındaki Asha, güçlü kral Magnifico, Asha’nın evcil keçisi Valentino ve Asha’nın dileğiyle gökyüzünden çağırdığı sonsuz enerji küresi Star gibi karakterleri şimdiden tanıtıyor. 

 

Disney Studios “The Wish – Dilek” Filminden ilk Fragman ve Afişi Yayınladı!

Walt Disney Studios yapımı ‘Dilek’ filminin yeni fragmanı ile posteri, izleyicilerle paylaşıldı. 24 Kasım’da vizyona girecek müzikal-komedi türündeki animasyon filmin fragmanında seyirciler 17 yaşındaki Asha, güçlü kral Magnifico, Asha’nın evcil keçisi Valentino ve Asha’nın dileğiyle gökyüzünden çağırdığı sonsuz enerji küresi Star gibi karakterleri şimdiden tanıtıyor.

RULER OF ROSAS – Walt Disney Animation Studios’ “Wish” is set in Rosas, a magical kingdom where wishes really do come true. The ruler of Rosas, King Magnifico, is the sole keeper of hundreds of wishes entrusted to him by people from all over the world. Featuring the voice Chris Pine as Magnifico, the all-new musical-comedy is helmed by Oscar®-winning director Chris Buck (“Frozen,” “Frozen 2”) and Fawn Veerasunthorn (“Raya and the Last Dragon”), produced by Peter Del Vecho (“Frozen,” “Frozen 2”) and co-produced by Juan Pablo Reyes (“Encanto”). “Wish” opens only in theaters on Nov. 22, 2023. © 2023 Disney. All Rights Reserved.

Film izleyicileri, İber Yarımadası’nın açıklarında bulunan fantastik bir ülke olan Rosas’a davet ediyor. Keskin zekalı bir idealist olan Asha, dileğini o kadar güçlü diler ki, dileği evrene ait bir güç olan sonsuz enerji küresi Star tarafından yanıtlanır. Asha ve Star, Rosas’ın hükümdarı Kral Magnifico’ya karşı mücadele eder ve toplumu kurtarmak için birlikte çalışır. Bu sayede, cesur bir insanın iradesi yıldızların sihrine bağlandığında mucizelerin olabileceğini de kanıtlarlar.

BEST WISHES – Walt Disney Animation Studios’ “Wish” is set in Rosas, a magical kingdom where wishes really do come true. The film introduces Asha, a sharp-witted idealist who’s invited to see first-hand where King Magnifico keeps the wishes of those who’ve entrusted him with their deepest desires. Featuring the voices of Academy Award® winner Ariana DeBose as Asha and Chris Pine as Magnifico, the all-new musical-comedy is helmed by Oscar®-winning director Chris Buck (“Frozen,” “Frozen 2”) and Fawn Veerasunthorn (“Raya and the Last Dragon”), produced by Peter Del Vecho (“Frozen,” “Frozen 2”) and co-produced by Juan Pablo Reyes (“Encanto”). “Wish” opens only in theaters on Nov. 22, 2023. © 2023 Disney. All Rights Reserved.

Filmi Chris Buck ile birlikte yöneten Fawn Veerasunthorn, ‘Dilek’ filmini şu sözlerle özetliyor: “Disney Animation’ın 100 yılı aşkındır imza attığı pek çok efsanevi filmden, özellikle dilekleri olan karakterlerin ve bu dilekleri gerçekleştirmeye dair inancın olduğu hikayelerden ilham aldık. Bu inanılmaz hikaye ve harika karakterlerle bu mirası onurlandırabilmek, tüm ekibimiz için bir mutluluk kaynağı oldu.”

THIS WISH – Walt Disney Animation Studios’ “Wish” introduces Asha, a sharp-witted idealist who makes a wish so powerful that it is answered by a cosmic force—a little ball of boundless energy called Star. Together, Asha and Star set out to prove that when the will of one courageous human connects with the magic of the stars, wondrous things can happen. Featuring the voice of Academy Award® winner Ariana DeBose as Asha, the all-new musical-comedy is helmed by Oscar®-winning director Chris Buck (“Frozen,” “Frozen 2”) and Fawn Veerasunthorn (“Raya and the Last Dragon”), produced by Peter Del Vecho (“Frozen,” “Frozen 2”) and co-produced by Juan Pablo Reyes (“Encanto”). “Wish” opens only in theaters on Nov. 22, 2023. © 2023 Disney. All Rights Reserved.

‘Dilek’, tüm sihrini 24 Kasım’dan itibaren beyazperdede izleyicilerle paylaşacak.

Türkçe Dublajlı Fragman: 

Instagram Fragman: 

https://www.instagram.com/p/Cru4aG3ozgI/

Facebook Fragman: 

https://fb.watch/kgvtCWTijw/

 

Disney Studios Hakkında: 

Tam 100 yıldır The Walt Disney Studios, The Walt Disney Company’nin temel yapı taşlarından biri olarak, Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu EMEA bölgesine Disney, The Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Lucasfilm, Marvel Studios, 20th Century Studios ve Searchlight Pictures imzalı kaliteli filmler sunmaya devam ediyor.