Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Dizüstü bilgisayar aksesuarları çalışanlar için kusursuz bir çalışma ortamı sağlıyor

Dynabook üst düzey güvenlik sağlayan BT aksesuarlarıyla çalışanların verimliğini ve konforunu artırıyor. Aksesuarlar, her çalışma ortamına sorunsuz bir şekilde uyum sağlayarak kullanıcılarına kolaylık sağlıyor.

Dizüstü bilgisayar aksesuarları çalışanlar için kusursuz bir çalışma ortamı sağlıyor

  • Dynabook üst düzey güvenlik sağlayan BT aksesuarlarıyla çalışanların verimliğini ve konforunu artırıyor. 
  • Aksesuarlar, her çalışma ortamına sorunsuz bir şekilde uyum sağlayarak kullanıcılarına kolaylık sağlıyor.

Giderek daha fazla şirketin tercih ettiği hibrit çalışma modeli, çalışanlar tarafından da benimsenmeye devam ediyor. Tercih edilen çalışma modeli ne olursa olsun, çalışanların verimliliğini ve üretkenliğini artırmak açısından doğru BT ekipmanlarına sahip olmak büyük önem taşıyor. Toshiba’nın 30 yılı aşkın tecrübe ve mirasını devralan Dynabook, çalışanların yaz boyunca istedikleri zaman ve istedikleri yerde çalışmalarını sağlayan güvenilir ve yüksek kaliteli aksesuarlarını duyurdu.

Çalışanların yüzde 78’i esnek çalışmadan yana

Strathclyde Business School ve Manchester Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, katılımcıların yüzde 78’i esnek çalışmaya geçiş yapmak istiyor. PWC tarafından evden çalışmaya yönelik yapılan bir başka çalışma; performans, memnuniyet ve katılımdaki artış gibi çeşitli avantajlardan dolayı yöneticilerin, çalışanlara hareket özgürlüğü tanıyan yeni modeli memnuniyetle karşıladıklarını ortaya koyuyor.

Çalışanlar nerede çalışıyor olursa olsunlar, her koşulda rahatça çalışabilmelerine olanak tanıyan doğru aksesuarlara ihtiyaç duyuyor. Diğer taraftan her kullanıcının kişisel ihtiyaçlarının ve tercihlerinin farklı olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Dynabook, hibrit çalışmayı kolaylaştıran dizüstü bilgisayar modellerinin yanı sıra kullanıcıların her zaman her yerde rahat ve güvenli çalışabilmelerine olanak tanıyan zengin aksesuar seçenekleri de sunuyor.

Çalışma alanı neresi olursa olsun asıl önemli olan rahat çalışmak

Verimli bir çalışma ortamı, günlük ihtiyaçlara ve görevlere uygun doğru ekipmanlara sahip olmayı gerektiriyor. Dynabook’un iş amaçlı cihazlarının mükemmel arayüz çeşitliliğine ek olarak bazen ilave genişletme seçeneklerine ihtiyaç duyulabiliyor. Örneğin, ince bir USB DVD-RW sürücü, hareket halindeyken dahi kolayca veri alışverişi yapılabilmesine olanak tanıyor. USB-C-VGA/LAN dönüştürücü ise ofisteki bağlantı ve görüntüleme seçeneklerini genişletiyor.

Dynabook ayrıca çalışanların ihtiyaçlarına uygun, hem yüksekliğin hem de eğimin ayarlanabilmesine olanak tanıyan ergonomik bir dizüstü bilgisayar standı sunuyor. Bilekleri rahatlatan katlanır ayaklara sahip kablosuz fare ve klavye paketi ise mobil cihazların kullanılmasında konfor sağlıyor.

Üstün bağlantı seçenekleri

Dynabook Thunderbolt 4 Bağlantı İstasyonu, bağlantı seçeneklerini artıran ve neredeyse hiç yer kaplamayan kompakt bir çözüm. 8K’ya kadar tek video çözünürlüğü ile sisteme dört ekrana kadar bağlantı sağlıyor. Cihazın sökülmesine gerek kalmadan dizüstü bilgisayarın konumu kolayca değiştirilebiliyor.

Dynabook, kullanıcılara hareket halindeyken dizüstü bilgisayarlarını şarj etmelerini sağlayan çeşitli şarj ve çeşitli bağlantı seçenekleri de sunuyor. USB-C seyahat dönüştürücüsü kullanıcıların dizüstü bilgisayarlarını şarj ederken HDMI, VGA veya USB 3.0 gibi çeşitli bağlantı seçeneklerini kullanabilmelerine olanak tanıyor. Çalışanlar bir toplantıya katılmak için yola çıktıklarında araç içi seyahat şarj cihazı USB-C ve USB-A çıkışıyla iki cihazı aynı anda şarj edebiliyor.

Hareket halindeyken güvenlik

Dynabook çanta modellerinin sunduğu çeşitli fonksiyonlar çalışanlara dizüstü bilgisayarlarını gerekli ekipmanlarıyla birlikte taşımasını kolaylaştırıyor. Seçenekler arasında uzun çalışma günleri ve önemli belgelerin taşınması göz önünde tutularak dizüstü bilgisayarlar için özel olarak tasarlanmış çeşitli çantalar ve sırt çantaları bulunuyor. Dizüstü bilgisayar kılıfları ve kapaklar gibi diğer ince alternatifler ise ekipmanları tozdan ve darbelerden koruyor.

Hırsızlıklara karşı koruma sağlayan, takılması kolay ancak çıkarılması zor dizüstü bilgisayar kilitleri ise kullanıcılara ekstra fiziksel güvenlik sağlıyor. Karbon çelik kablo ve T-kilit mekanizması ultra ince cihazların dahi en iyi şekilde sabitlenmesine olanak tanıyor. Gizlilik filtreleri ise kişisel veya kurumsal verileri meraklı gözlerden koruyor.

Dynabook Türkiye İş Birimi Yöneticisi Ronald Ravel,

“Dynabook’un çok yönlü ve başarılı aksesuarları işinize değer katıyor ve nerede olursa olsunlar günlük hayatın koşuşturmasında çalışanlara yardımcı oluyor. Çalışan memnuniyetini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda yaz aylarında her yerden çalışmalarına olanak tanıyor, performansı en üst düzeye çıkarıyor, esneklik sunuyor ve güvenliği artırıyor” şeklinde konuştu.