Sosyal Medya

Donanım

DJI Matrice 30, Yağışlı ve Zorlu Hava Koşullarına Meydan Okuyor!

Yoğun ve zorlu ortamlara dayanacak şekilde tasarlanan DJI Matrice 30, karda ve yağmurda uçabilmesi ile dikkat çekiyor.

Yağışlı ve Zorlu Hava Koşullarına Meydan Okuyan DRONE “DJI Matrice 30”

Yoğun ve zorlu ortamlara dayanacak şekilde tasarlanan DJI Matrice 30, karda ve yağmurda uçabilmesi ile dikkat çekiyor.

Türkiye’nin önde gelen drone teknolojileri platformu Dronmarket tarafından satışı gerçekleştirilen DJI Matrice 30, şiddetli yağmurda, 15 m/sn rüzgar direncinde, yüksek irtifalarda, buzlu veya karlı koşullarda -4 dereceye kadar hava sıcaklığında uçabiliyor. Düşük ışık koşullarında da kullanılabilen drone, yerleşik gelişmiş yedekleme sistemleri ile kritik görevlerin beklenmedik senaryolarda bile devam etmesine imkan veriyor.

Havada 41 dakika kalabilen DJI Matrice 30, özel DJI Dock adındaki üssü sayesinde 25 dakikada bataryasının belirli kısmını doldurabiliyor. Kullanıcılar bu özellik ile uzun uçuş sürelerinde DJI Dock üssünü bir ara iniş platformu olarak programlayabiliyor.

M30 ve M30T olmak üzere iki versiyonu bulunan DJI Matrice 30, tüm gelişmiş özellikleri sayesinde en zorlu hava koşullarında uçabilmesiyle sektörde yeni bir dönem açıyor.

Hem M30 hem de M30T’de, 16x Optik yakınlaştırma ve 200x maks. hibrit yakınlaştırma yapabilen 48 MP yakınlaştırma kamerası ile karşımıza çıkıyor. Her iki drone da 84° görüş alanına sahip 12 MP geniş açı içeriyor. Bu sensörler, 30 fps’ye kadar 4K çözünürlükte inanılmaz derecede ayrıntılı videolar çekmek için birlikte çalışıyor. FPV kamera denilen kamera, operasyonlarda gece ve gündüz net bir şekilde görünür kılan düşük ışık ayarlarına sahip ve günün hangi saatinde olursa olsun güvenle uçmanıza olanak tanıyor. Düşük ışık koşullarında parlak, net görüntüler yakalama yeteneğinizi daha da geliştirmek için akıllı düşük ışık fotoğrafı da kullanılabiliyor.