TeknoTalk

DJI Mavic Air 2 kullanıcısına neler sunuyor? Kamera Performansı?

DJI Mavic Air 2 kullanıcısına neler sunuyor?

Sivil dron ve havadan görüntüleme teknolojisi alanında dünya lideri DJI; yüksek nitelikli görüntüleme, sezgisel ve ileri seviye uçuş performansıyla devrim yaratacak akıllı ve güvenli teknolojiyi, çok yönlü dronu Mavic Air 2 modelinde bir araya getirdi. Yaratıcı içerikler artık Mavic Air 2 sayesinde bir üst seviye kalitede olacak. Peki bir Mavic Air 2 aldığınızda nelere sahip olacaksınız?

Ürünün ön plana çıkan özelliklerine yakından bakalım:

Kamera performansı

Sinematik çekimler

Havadan çekim deneyimlerinde tam kontrol sağlayan FocusTrack, kullanımı kolay akıllı çekim modları kapsayan bir paket olarak Mavic 2 Air’i ilk aldığınızda sistemde hazır bulunuyor.

Uçuş kalitesi kadar güvenliğe de önem veren Mavic Air 2

Mavic Air 2’de uçuş güvenliğini azami hale getirmek amacıyla tasarlanan birçok özellik öne çıkıyor. Dronun ön ve arkasında bulunan engel sensörleri sayesinde nesneye yaklaşıldığında pilotu uyararak oluşabilecek çarpışma ihtimalini ekarte ediyor.

Sezgisel Uygulama, Rahat Düzenleme ve Sayısız Aksesuar

DJI Fly uygulamasının güncellenmiş sürümünde kullanıcı dostu navigasyon birebir kullanılmaya devam ederken, Mavic Air 2 ‘de daha gelişmiş işlevler bulunuyor. Yeni öğretim videoları sayesinde, kullanıcılar drona daha aşina hale gelerek hızlı bir şekilde havada kusursuz çekimler yapacak seviyeye ulaşıyor. DJI Fly uygulaması, çekilen görüntülerin düzenlenmesi ve değiştirilmesi açısından başka bir yönteme ihtiyaç duyulmamasına yardımcı oluyor. Mavic Air 2; omuzdan askılı çanta, ND filtre setleri, pervane koruyucuları, koruyucu kılıf, kumanda için tablet tutucu ve ekran koruyucu da dahil olmak üzere bir dizi kullanışlı ek aksesuarı da beraberinde sunuyor.

Exit mobile version