Sosyal Medya

Otomobil

Doğuş Otomotiv, Beklenen VW Açıklamasını Yaptı!

Volkswagen Türkiye Distribütör firması Doğuş Otomotiv tarafından, konu ile ilgili açıklama yapıldı!

Volkswagen Türkiye Distribütör firması Doğuş Otomotiv tarafından, konu ile ilgili açıklama yapıldı!

Volkswagen Grup tarafında yaşanan skandalın, tüm dünyaya dalga dalga yayılmasının son örneği de, en nihayetinde ülkemiz içinde geçerli olmaya başladı!

Volkswagen Gruba bağlı Volkswagen ve Audi markalı araçlar başta olmak üzere Türkiye yetkili satışını yapan isim olan Doğuş Otomotiv, bugün Volkswagen skandalı ile ilgili bilgilendirme yazısı yayınladı!

Doğuş Otomotiv’den, Volkswagen skandalı ile ilgili açıklama geldi!

VWjetta
Doğuş Otomotiv tarafından yapılan açıklamaya göre; ülkemizde satılan, bahsi skandala karışmış olan EA 189 EU5 motor tipindeki araçların, ülkemizin resmi mevzuatlarına, sürüş ve yol dinamik ve güvenliğine tamamen uygun olduğu bilgisi kaydedildi.

Buna ek olarak Doğuş Otomotiv, üretici firma tarafından devam eden çalışmalar doğrultusunda, firmadan gelen kararları, müşterileri ile iletişime geçerek açıklayacağı bilgisi de, yine aktarılanlar arasında yer aldı.

Volkswagen’ın, son aldığı bir karar doğrultusunda, 11 milyonu aşkın aracı toplatması gündemde iken, Doğuş Otomotiv’den gelen bu açıklama, akıllarda soru işaretleri meydana getirmiş olduğunu da, ayrıca belirtmekte fayda var.

Yalnız 40 Kat Daha fazla havayı kirleten bir motor bizim mevzuatlara nasıl uygun olur anlamış değilim. Ya bunlar bizi kekliyor yada bizim mevzuatlarda iş yok!!!