Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Doğuş Teknoloji, Dell Technologies iş birliğiyle BT altyapısını yeniledi

Doğuş Teknoloji ve Dell Technologies, BT altyapı cihazlarını yenileyerek çalışan verimliliğini artırmak için iş birliği yapıyor...

Doğuş Teknoloji, Dell Technologies iş birliğiyle BT altyapısını yeniledi

 

Doğuş Teknoloji ve Dell Technologies, BT altyapı cihazlarını yenileyerek çalışan verimliliğini artırmak için iş birliği yapıyor…

Doğuş Teknoloji, Dell Technologies ile iş birliği yaparak büyüyen hibrit iş gücüne daha iyi hizmet verebilmek için ticari cihazlardan oluşan BT altyapısını yeniledi.

 

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketlerinden Doğuş Teknoloji, BT altyapı cihazlarını yenilemek ve çalışan deneyimlerini iyileştirmek üzere Dell Technologies ile iş birliği yaptı. Sektörün öncü şirketlerinden Doğuş Teknoloji, büyüyen iş gücünü ve hibrit yapısını destekleme amacıyla BT altyapısını yenilemek ve 400’den fazla çalışanı için sürekli bakım desteği sunmak üzere Dell Technologies’i tercih etti.

Doğuş Teknoloji, hibrit iş gücüne birebir uyum sağlayan Dell Latitude Serisi cihaz ve monitörlerinden oluşan bir paket seçti. Kompakt ve hafif olan Latitude Serisi cihazlar mobilite, üretkenlik ve güvenliğin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayan özelliklere sahip. Cihazların yenilenmesiyle iş verimliliğini artıran ve çalışanların son kullanıcı deneyimi iyileştiren Doğuş Teknoloji, temel saldırıları önlemeye ve tespit etmeye yardımcı olan ve şirketin gelişen tehditlerden korunmasını sağlayan gelişmiş donanım ve ürün yazılımı güvenliğine de sahip.

 

BT ekibine bildirilen sorunlarda şimdiden yüzde 10 azalma sağlandı

Doğuş Teknoloji, yeni cihazlarının faydasını en üst düzeye çıkarmak için çalışanlarına sürekli bakım hizmeti verme ve Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsunlar 7/24 destek sağlamak üzere Dell ProSupport Plus’ı tercih etti. Dell Technologies tarafından sağlanan gerçek zamanlı destek, Doğuş Teknoloji’nin BT ekibine bildirilen sorunlarda şimdiden yüzde 10’luk bir azalma sağladı. Şirket, önümüzdeki aylarda bu artışın BT ekiplerinin şirket genelinde verimlilik ve inovasyonu daha da artıracak dijital dönüşüm projelerine daha fazla zaman ayırmasına yardımcı olacağını öngörüyor.

 Sürdürülebilirlikteki kararlılık en önemli ortak nokta

Dell Technologies ve Doğuş Teknoloji’nin sürdürülebilirlik konusundaki ortak kararlılığı, iş birliğinin en önemli çıkış noktalarından birini oluşturuyor. Dell Technologies, Doğuş Teknoloji’nin sürdürülebilirlik hedeflerini desteklemeye katkı sağlıyor. Atık yönetimi, Doğuş Teknoloji’nin çevresel sorumluluk politikasındaki birincil öncelikler arasında yer alıyor. Bu nedenle Dell’in cihazlarında yenilenebilir malzemeler kullanması, şirketin sürdürülebilirlik hedefleriyle uyum sağlıyor. Dell’in Latitude 5000 serisi cihazları, geri dönüştürülmüş plastikler, geri kazanılmış karbon fiber, yenilenebilir malzemeler ve okyanus atığı plastiklerden yapılmış bileşenleriyle dünyanın en çeşitli ve en yenilikçi sürdürülebilir malzeme kullanımıyla tasarlanmış durumda.

 Doğuş Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Besim Sadioğlu, iş birliğiyle ilgili olarak, “Çalışanlarımıza Türkiye’nin hızla büyüyen BT pazarında bir adım önde olabilmeleri için ihtiyaç duydukları çevik ve güçlü cihazları sağlamamıza yardımcı olabilecek bir şirketle iş birliği yapmak istiyorduk. Dell Technologies, bu projede mükemmel bir iş birlikçi olduğunu kanıtladı ve konumdan bağımsız olarak çalışanlarımıza her türlü sorun için hızlı destek sağlama becerileri bizim için oldukça önemliydi. Dell ile iş birliğimizin devam etmesini ve çalışan memnuniyetini artıracak yeni ürünler sunma fırsatlarını değerlendirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Dell Technologies Türkiye & eCIS Genel Müdürü Işıl Hasdemir ise, “İşletmeler esnek çalışma taleplerini en iyi şekilde nasıl karşılayabileceklerini araştırmaya devam ediyor. Bu, Doğuş Teknoloji’nin de gündeminde önemli bir konuydu. Bu konuları ele almak Latitude Serisi cihazların tasarım felsefesinin temelinde yer alıyor ve bu da cihazları, Doğuş Teknoloji için ideal bir çözüm hâline getiriyor. Artık çalışanlar, dünyanın en akıllı ve güvenli ticari bilgisayarından yararlanabiliyor ve bu da çalışan memnuniyetinde olumlu bir etki yaratarak daha iyi iş sonuçları elde edilmesini sağlıyor. Doğuş Teknoloji ayrıca, Dell ProSupport Plus sayesinde artık hibrit iş gücüne konumlarından bağımsız olarak sürekli destek sunabiliyor ve işler ters gitse bile hızlı ve güvenilir bir şekilde destek sağlayabiliyor.”

 

Dell Technologies hakkında 

Dell Technologies, kuruluşların ve bireylerin hem dijital geleceklerini inşa etmelerine hem de çalışma, yaşama ve oyun oynama şekillerini dönüştürmelerine yardımcı olur. Müşterilerine veri çağı için sektörün en kapsamlı ve en yenilikçi teknoloji ve hizmet portföyünü sunar.

Doğuş Teknoloji hakkında 

İstanbul, Türkiye merkezli Doğuş Teknoloji, BT hizmetleri alanında öncü bir şirkettir. Hizmetleri arasında Yazılım Geliştirme (ERP, Web, Mobil vb.), Veri Analitiği (ML/AI), BT Danışmanlığı, Servis Tasarımı (UI/UX/CX), RPA (Robotik Süreç Otomasyonu), Blockchain vb. hizmetler yer alır.