Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Dokunmatik Ekran Eldiveni, Sıcacık Bir Yılbaşı Hediyesi

Dokunmatik Ekran Eldiveni, Sıcacık Bir Yılbaşı Hediyesi, Bu Eldiven Çok ama Çok Teknolojik! Cep telefonu düşkünleri için Soğuktan etkilenmeden

Bu Eldiven Çok ama Çok Teknolojik!

Dokunmatik Ekran Eldiveni, Sıcacık Bir Yılbaşı Hediyesi!

İtalya’nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS, sadece mobil cihazlar için geliştirdiği ürünlerle değil, farklı ihtiyaçlara yanıt veren yenilikçi ürünleri ile de adından söz ettiriyor. Ülkemizde Aksoy Bilişim güvencesi ile satışa sunulan dokunmatik ekran eldiveni sıcacık bir yılbaşı hediyesi arayanlara farklı ve renkli alternatifler sunuyor.

Dokunmatik Ekran Eldiveni, Sıcacık Bir Yılbaşı Hediyesi

Dokunmatik Ekran Eldiveni sevdiklerinize sıcacık bir yılbaşı hediyesi olabilir!

Standart bir eldivenle kontrol edilemeyen dokunmatik ekranlar için özel olarak geliştirilen bu yün eldivenin farklı renk ve beden seçenekleri de bulunuyor. SBS dokunmatik ekran eldiveni, nefes alabilen yapısı ile elleri terletmiyor ve her zaman sıcak tutuyor.

 

SBS ürünleri, Turkcell Flagship mağazaları, turkcell.com.tr, Media Markt mağazaları ve www.mediamarkt.com.tr’nin yanı sıra ülke genelindeki seçkin aksesuar mağazalarından temin edilebiliyor.

Soğuk Havalarda Bile Akıllı Telefonunuzu Kullanın

Ellerinizi sıcak tutar ve akıllı telefonunuzu rahatlıkla kullanmanızı sağlar, i-Touch özelliği ile soğuk havalarda bile akıllı telefonunuzu kullanabilirsiniz.

Özellikler

  • Beden : XL
  • Materyal : %95 Polyester, %5 Spandex
  • Ağırlık : 22 gr

 

Turkcell Fiyatı : 79 TL