Sosyal Medya

Eğitim

Don & Alex Tapscott imzalı “Blokzincir Devrimi” kitabı

Paribu,“Bitcoin ve Blokzincirin Temeli” ve “Sorularla DeFi” kitaplarının ardından Don Tapscott ve Alex Tapscott imzalı “Blokzincir Devrimi” kitabının da sponsorluğunu üstlenerek doğru bilginin kaynağı olma misyonuyla yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor.

Don & Alex Tapscott imzalı “Blokzincir Devrimi” kitabı, Paribu sponsorluğunda satışa çıkıyor

Paribu,Bitcoin ve Blokzincirin Temeli” ve “Sorularla DeFi” kitaplarının ardından Don Tapscott ve Alex Tapscott imzalı “Blokzincir Devrimi” kitabının da sponsorluğunu üstlenerek doğru bilginin kaynağı olma misyonuyla yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor.

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu olan Paribu, teknoloji okuryazarlığını geliştirecek kaynakları erişilebilir kılmaya devam ederek 9 Ağustos Dünya Kitapseverler Günü vesilesiyle sponsorluğunu üstlendiği yeni kitabı okurlarıyla buluşturuyor.

Paribu, daha önce Bitcoin ve blokzincirin temellerine ilişkin kapsamlı bilgiler veren, Antony Lewis’in kaleme aldığı “Bitcoin ve Blokzincirin Temelleri” kitabı ile Paribu Danışma Kurulu Üyesi Turan Sert’in merkeziyetsiz finansı bütün detaylarıyla anlattığı “Sorularla DeFi” kitabının sponsorluğunu üstlendi. Şimdiyse Don Tapscott ve Alex Tapscott imzalı “Blokzincir Devrimi” kitabını Scala Yayıncılık iş birliğiyle kitapseverlere sunuyor. Blokzincirin geleceği nasıl dönüştüreceğini ve bu teknolojinin gelecekte insanlığı nereye götürebileceğini analiz eden “Blokzincir Devrimi” kitabına tüm kitapçılardan ulaşılabilecek.

Paribu Hakkında:

2017 yılında kullanıma açılan Paribu, kullanıcılarına hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlem hizmeti sunuyor. Yaklaşık 6 milyon kullanıcısı bulunan platformda 7/24 kesintisiz kripto para işlemi ve TL yatırma çekme işlemi yapılabiliyor. Paribu, 7/24 hizmet veren Destek Birimi’yle kripto para işlemlerini kolaylaştırıyor. Paribu hakkında daha fazla bilgi için www.paribu.com adresini kullanabilirsiniz.