Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Dört Mevsim Enerji Tasarrufu Sağlayan Klima Modelleri

"Yaşam İçin Teknoloji" prensibiyle, Bosch Termoteknoloji de dört mevsim enerji tasarrufu sağlayan klima modelleri ile yeniliklerin öncüsü

Dört Mevsim Enerji Tasarrufu Sağlayan Klima Modelleri

Verimli, etkili ve çevre dostu bir klima kullanmanın, geleneksel ısıtma ve soğutma sistemlerine göre %40’a varan tasarruf sağladığını biliyor muydunuz? Doğal kaynakları verimli kullanmanın, sürdürülebilir enerji kaynaklarına verilen önemin arttığı modern dünyada; iklimlendirme sistemleri de çağa uyum sağlayan yeniliklerle dikkat çekiyor. Teknolojik gelişmelere imzasını “Yaşam İçin Teknoloji” prensibiyle atan Bosch Termoteknoloji de dört mevsim enerji tasarrufu sağlayan klima modelleri ile yeniliklerin öncüsü olmayı sürdürüyor. Yaşam alanlarında ihtiyaç duyduğunuz ideal hava koşullarını yaratan klimalar; üstün performansları ve doğa dostu kullanım özellikleriyle hayata değer katan dokunuşlar yapıyor. Siz de hem bütçenizi hem enerji kaynakları koruyan bu teknolojilerle buluşabilir, konforlu ısıtma ve soğutma sistemlerine yaşamınızda yer açabilirsiniz.

Çevre Dostu Soğutuculara Son Teknoloji Inverter Dokunuşu

Motorun çalışma sıklığını ihtiyaca göre değiştiren, böylece daha fazla verimi çok daha kısa sürede sağlayan Inverter teknolojisi, minimum ısı dalgalanması ile sabit sıcaklığı koruyor. Bosch klima modellerinde yer alan 3D DC Inverter teknolojisi ise cihazın kompresör motoruna ek olarak iç ve dış fan motorlarını da DC tipinde ve fırçasız olarak kullanma fırsatı sunuyor. Sessiz, verimli ve tasarruflu kullanımın anahtarı olan bu özellik sayesinde hava akışı ve hacmi ayarlanıyor, çalışma süresinin büyük bölümünde klimanız en düşük frekansta çalışıyor. Inverter teknolojisinde, cihazınızın motoru durup tekrar çalışmaya başlamadığından dolayı, ayarlanan dereceye yeniden ulaşmak için fazladan enerji harcamıyor. Yani Inverter teknolojisinden yararlanmanın ve tasarruf etmenin yolu, kesintisiz çalışmadan geçiyor.

Teknoloji Ve Kalitenin Mükemmel Birleşimini Enerji Sınıfında Yakalayın

Klima çeşitleri, soğutma ve çalışma verimliliğine göre enerji sınıflarına ayrılıyor. Enerji tasarrufunu en üst düzeyde yaşamak için, verimden ödün vermeyen bir klima seçmek ve onun hangi enerji sınıfına ait olduğunu mutlaka önemsemek gerekiyor. A++ soğutma enerji sınıfına dahil olan cihazlar; 2.6kW, 3.5kW, 5.3kW ve 7kW seçenekleriyle, ihtiyacınız olan her ortama uygun modeli seçmenizi ve enerji tasarrufunu desteklemenizi sağlıyor. Performans verimliliğini artıran, enerji tüketimini azaltan A++ soğutma enerji sınıfı ile konfordan ödün vermeden faturalarınızı düşürmek de böylece mümkün oluyor.

Uzaktan Kontrol Sistemleri İle Tasarruf Edin

Klima motorunun ihtiyacınız olmadığı zamanlarda maksimum enerjiyle çalışmasının önüne geçen sistemler ile enerji tasarrufunu artırmanız mümkün. Cihazınızı ortamdaki kişi sayısı, ihtiyaç duyduğunuz ısı derecesi ve dış hava şartlarına göre ayarlayabilme imkanı sunan Bosch klima modelleri, maksimum verimde minimum enerji tüketimi ile çalışma sağlayan özelliklere sahip. Belirlediğiniz ideal sıcaklığı hafızasında tutan akıllı teknolojiler ise herhangi bir ayarlama yapmadan; ihtiyacınız olan ısıtma ve soğutma seviyesine ulaşma konforu sunuyor. İç ünitenin uzaktan kumanda edilebildiği duvar tipi klima modellerinde bulunan ECO modu ile bekleme fonksiyonu, ek enerji tasarrufu sağlarken, sessiz çalışma özelliği bulunan modeller, gürültü kirliliğini önlüyor, Üstelik klimanız sizin ve ortamın ihtiyaçlarına uygun çalışmayı sessiz modda da sürdürebiliyor.

Kış Aylarında Da Enerji Tasarrufu Sağlayan Bosch Klima İle Tanışın

Kullanıcı ve çevre dostu bir Bosch ürünü ile yüksek performansın yaşam alanlarınıza getirdiği konforu ve azalan faturalarınızı kolayca fark edebilirsiniz. Isıtma ve soğutma fonksiyonlarını üstün teknolojiyle sunan cihazınızı kullanırken tasarruf edebileceğiniz gibi; hayata değer katan teknolojilerin öncüsü Bosch Termoteknoloji’nin sunduğu klima fiyatları ile alırken de kazanabilirsiniz. Teknoloji ve inovasyonda alanının lideri olan Bosch desteğini hissedeceğiniz her kullanımda; ek garanti avantajları, yaygın servis ağı ve bakım hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Kullanıcı dostu teknolojiyi tüm yaşam alanlarına uygun fiyatlarla sunan Bosch Termoteknoloji ile klimanızı satın alırken ve kullanırken siz de doğaya destek verebilir, bütçenizi koruyan çözümlerle tanışabilirsiniz.