Sosyal Medya

Fırsatlar

DS Automobiles’den mart ayına özel takas desteği teklifleri

DS Automobiles, mart ayına özel, ayrıcalıklı takas desteği avantajları sunuyor. Benzersiz uzmanlığın yüksek teknolojiyle buluşmasından doğan rakipsiz ve karizmatik tasarımlı premium hatchback DS 4 ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonu, cazip takas desteği fırsatıyla, seyahat sanatını yaşamak isteyenleri DS STORE’lara bekliyor.

DS Automobiles’den mart ayına özel takas desteği teklifleri

 

HAYALİNİZDEKİ DS AUTOMOBILES MODELİNE ÇOK ÖZEL TAKAS DESTEĞİ AVANTAJLARIYLA SAHİP OLUN!

Seyahat sanatının temsilcisi DS Automobiles, mart ayına özel, ayrıcalıklı takas desteği avantajları sunuyor. Benzersiz uzmanlığın yüksek teknolojiyle buluşmasından doğan rakipsiz ve karizmatik tasarımlı premium hatchback DS 4 ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonu, cazip takas desteği fırsatıyla, seyahat sanatını yaşamak isteyenleri DS STORE’lara bekliyor. Özel tasarımı ile ilk bakışta otomobil severleri kendisine hayran bırakan kusursuz bir silüete sahip DS 7 OPÉRA BlueHDi ve DS 7 PERFORMANCE LINE BlueHDi modelleri takas desteği avantajıyla premium SUV sınıfında muhteşem konforu arayanları hedefliyor.

 

Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyetin tanımı olan DS Automobiles, DS ayrıcalığına sahip olmak isteyenlere mart ayına özel cazip satın alma teklifleri sunuyor. DS Automobiles’in mart ayı teklifleri kapsamında; benzersiz uzmanlığın yüksek teknolojiyle buluşmasından doğan, eşsiz ve karizmatik tasarımıyla farkını belli eden, sınırlı sayıda üretime sahip özel DS 4 ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonunun benzinli ve dizel seçeneklerinde takas desteği fırsatıyla, sınıfında yepyeni bir tasarım anlayışına sahip bir otomobile sahip olmak isteyenleri bekliyor. Özel tasarımı ile ilk bakışta otomobil severleri kendisine hayran bırakan kusursuz bir silüete sahip premium SUV modelleri olan DS 7 OPÉRA BlueHDi ve DS 7 PERFORMANCE LINE BlueHDi modelleri takas desteği avantajıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Modern SUV Coupe ile kompakt hatchback bir arada

 

Dünya çapında premium segmentteki pazar payını artırmaya devam eden DS Automobiles, DS 4 ile gelişimine hız katıyor. DS 4, kompakt hatchback sınıfında yepyeni bir tasarım anlayışını kullanıcılarıyla buluşturuyor. Gizli kapı kolları, yan tasarımdaki heykelsi yüzeyler ile uyum sağlıyor. Gövde tasarımı ile aerodinamik tasarımlı ve 19 inçlik jantlara sahip büyük tekerleklerin oranı, DS AERO SPORT LOUNGE konseptinden esinleniyor. DS 4 dışarıdan verdiği premium otomobil hissini, iç mekâna geçildiğinde daha da yukarıya çeken özel bir tasarıma sahip. DS 4 ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonu özgün ekipmanlarıyla dikkat çekiyor. PERFORMANCE LINE versiyonundan farklı olarak krom süslemeli parlak siyah ızgara, krom DS logosu ve özel süslemeli dış dikiz aynası kapakları ile farklılaşan ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonu, 19 inçlik CANNES hafif alaşım jantlarıyla da ayrışıyor. İç mekandaki farklılıklar, çakıl grisi Paloma deri koltuklar, ısıtmalı, masajlı, havalandırmalı ön koltuklar, granit gri Nappa deri kaplı orta konsol, akustik izolasyonlu camlar, hava temizleme sistemi, hava kalite sensörü, Esprit de Voyage imzalı kapı eşiği süslemesi ve kablosuz cep telefonu şarj fonksiyonunu kapsıyor. DS 4 ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonunda ayrıca arka çapraz trafik uyarısı ve kör nokta yardımcısına ek olarak; adaptif hız sabitleyici ve direksiyon yardımcısı fonksiyonlarının bir arada çalıştığı yarı otonom sürüş yardımcısı DS DRIVE ASSIST de standart olarak sunuluyor. DS 4 ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonunda tüm bunlara ek olarak; DS 4 PERFORMANCE LINE’da opsiyonel olarak tercih edilebilen teknolojik ve tasarımsal açıdan ön plana çıkan DS MATRIX LED VISION Adaptif LED Farlar, dinamik arka sinyal lambaları ve siyah tavan standart olarak bulunuyor.

Benzersiz zarif tasarım ve verimli güç seçenekleri

 

DS 7, karakteristik tasarımı ön ve arka detaylarındaki zarif ve modern çizgileri ile dikkat çekiyor. DS 7, ön tasarımda DS PIXEL LED VISION 3.0 farlar ve DS LIGHT VEIL gündüz farlarını da kapsayarak kusursuz bir birleşimle lüks moda ruhunu yansıtıyor. Bu modern SUV, sürüş keyfini yeniden keşfetmeyi arzulayanlar için teknolojik mükemmelliği ve olağanüstü konforu bir araya getiriyor. İç mekanda sunduğu gelişmiş teknolojiler ve ayrıntılara gösterilen özenle, seyahat sanatına ve Fransız bilgi birikimine saygı duruşu olarak boy gösteriyor. DS 7’de ayrıca tamamı otomatik şanzıman ile kombine edilen iki farklı güç seçeneği sunuluyor. Yeni DS 7, 130 HP’lik BlueHDi (Dizel) ve 300 HP’lik E-TENSE 4×4 (Şarj edilebilir hibrit) güç üniteleriyle fütüristik zarafetini yola yansıtıyor.