Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Tüm iPad’lere Apple Touch Bar Özelliği Sağlıyor, Duet Display Touch Bar!

Duet Display Touch Bar özelliği, Tüm iPad'lere Touch Bar Özelliği Kazandıran Uygulama, sadece 9.99$ . Hem ikinci Ekrana Çevir, Hemde TouchBAR

Duet Display Apple Touch Bar özelliğini tüm iPad’lere getiriyor.

Tüm iPad’lere Apple Touch Bar özelliği sağlayan uygulama Duet Display Touch Bar sadece 9.99$.

Duet Display’in beş yaşındaki iPad’inizi dizüstü bilgisayarınız için şaşırtıcı derecede duyarlı ve portatif bir ikincil ekrana dönüştürme yeteneğini görünce oldukça çok şaşıracaksınız. Daha bitmedi artık Duet Display, yeni bir MacBook Pro’nuz olsun ya da olmasın ekranın alt kısmına bir Touch Bar ekleyen yeni bir seçenek sundu. bu haliyle artık çok daha ilginç ve faydalı bir uygulama…

Macbook Pro’ ya sadece tek bir USB-C kablosu üzerinden bağlantı sağlayarak kullanmak mümkün. Eski iPad 2’nizi sanki üst düzey bir Wacom tableti gibi dizüstü bilgisayarına takılmış gibi hissedeceksiniz.

iPad’lere Touch Bar Özelliği kazandırmak bu kadar kolay! Duet Display Touch Bar!

Bir iPad’de çalışan Duet’in yerleşik Dokunmatik çubuklarla Apple dizüstü bilgisayarlarının yerini alması anlamına gelmiyor elbette ama. Geçen hafta TouchBar özelliği eklenen Photoshop’u bile elinizle ileri geri hareket ettirebiliyor olmak, tüm fonksiyonları kolayca kullanabiliyor olmak oldukça enteresan gelecek.

Zaten bir iPad’e sahipseniz, Duet Display daha önce yapamadığınız şekilde iş akışınızı kolaylaştıracak…

Duet Display CEO’su ve kurucusu Rahul Dewan, “Herhangi bir iPad’i Mac için Dokunmatik Çubuğa dönüştürebildiğinden,” Bunun dürüst bir şekilde Touch Bar’ın benimsenmesine yardımcı olacağını düşünüyorum. ”  diyor.

Duet Display Touch Bar Galeri

 

 

Duet uygulamaya bağlı olarak özelleştirilme yeteneğine de sahip. Uygulamalara özel kısayollar eklemek mümkün.

Herhangi bir Mac’den herhangi bir iPad’e dokunmatik çubuk ekleyin. Sierra 10.12.2’yi çalıştıran bir Mac’e bağlanın ve bu özelliği duet’in menü çubuğu ayarlarında etkinleştirin.

Fiyatı?

Mac ve PC’ler için Duet Display Uygulaması var. Mevcut kullanıcılar ücretsiz güncelleme yaparken, bir defalık 9.99$  unlimited sürümünü satın alabilirsiniz. Daha sonra ücreti 19.99$ olacak.

Uyumluluk

Aşağıdaki gereksinimleri karşıladığınız sürece, kurulum konusunda sorun yaşamazsınız.

  • All Desktops OS X 10.9+ or Windows 7+
  • All iPads iOS 7.0+
  • All iPhones iOS 7.0+

Apple’ın dev tableti iPad Pro’yu artık ikinci ekran olarak kullanılabiliyor. Üstelik hem Windows, hem de OS X desteği ile. iPad Pro’yu Nasıl İkinci Ekran Yapabiliriz!

iPad’lere Apple Touch Bar özelliği DuetDisplay

Mac için indir

Pc için indir