Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Dünyanın en ikonik şirketlerinin liderlerinin, hiçbir yerde yayımlanmamış stratejik sırları: Girişimciliğin Ustaları

Apple, Netflix, Spotify, Starbucks, Google, Instagram, Nike ve Microsoft gibi dünyanın en ikonik şirketlerinin liderleri, Silikon Vadisi’nin efsane isimleri, daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış stratejik sırlarını okurlarla paylaşıyor.

Dünyanın en ikonik şirketlerinin liderlerinin, hiçbir yerde yayımlanmamış stratejik sırları: Girişimciliğin Ustaları

 

Apple, Netflix, Spotify, Starbucks, Google, Instagram, Nike ve Microsoft gibi dünyanın en ikonik şirketlerinin liderleri, Silikon Vadisi’nin efsane isimleri, daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış stratejik sırlarını okurlarla paylaşıyor. LinkedIn’in kurucusu Reid Hoffman’ın, June Cohen ve Deron Triff’le işbirliği yaparak kaleme aldığı ve bir fikrin nasıl ölçeklenebilir bir girişime dönüştürüleceği konusunda benzersiz bir rehber niteliğinde olan Girişimciliğin Ustaları, Mundi etiketiyle raflarda!

 

LinkedIn’in kurucusu Reid Hoffman, June Cohen ve Deron Triff’le işbirliği yaparak birçok cesur, ezber bozan start-up’ın daha önce anlatılmamış hikâyelerini okurlarla paylaşıyor.

 

Dünyanın en başarılı isimlerinden girişim ölçeklendirme dersleri

Her iyi “fikir” iyi bir girişime dönüşebilir mi? Kazandıracak fikri nasıl bulur ve onu nasıl ölçeklendirebilirsiniz? Bir “hayır”dan neler öğrenebilirsiniz? Müşterilerinizi dinlemeyi ne zaman bırakmalısınız? Hangi yangınları hemen söndürmeli ve hangilerinin büyümesine izin vermelisiniz? Ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirirken gerçekten para kazanabilir misiniz? Girişimciliğin Ustaları, bunun gibi merak edilen pek çok sorunun anahtarı oluyor.

 

Çağımızın en önemli girişimlerine büyüme imkânı sağlayan şaşırtıcı stratejileri, birinci ağızdan öğrenilen fikirler ve bilgileri bir araya getiren bu kitap, size de iş yapma şeklinizi yeniden tasarlamanız için benzersiz bir rehber olacak.