Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Dünyanın önde gelen dört yıldız futbolcusu TCL’in marka elçisi oldu

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan Phil Foden, Pedri, Rodrygo ve Raphaël Varane, TCL'in marka elçileri oldu.

Dünyanın önde gelen dört yıldız futbolcusu TCL’in marka elçisi oldu

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan Phil Foden, Pedri, Rodrygo ve Raphaël Varane, TCL’in marka elçileri oldu.

TCL , IFA Berlin’de TCL Futbol Takımı 2022’yi tanıttı. Dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan dört ismin TCL’in marka elçileri olmasıyla birlikte şirket, insanlara kendi hayatlarında mükemmellik peşinde koşmaları için ilham vermeyi amaçlayan küresel bir kampanya başlatıyor.

TCL’in dört kişilik kadrosunda, İngiltere’nin olağanüstü genç orta saha oyuncusu Phil Foden, İspanya’nın yükselen süper yıldızı Pedri, Brezilya milli takımının kanat oyuncusu Rodrygo ve Fransız milli takımının kilit savunma oyuncusu Raphaël Varane bulunuyor.

TCL, kasım ayında başlayacak 2022 yılının en büyük futbol etkinliğine yaklaştığımız bu dönemde ve sonraki aylarda bu dört futbolcunun mesajlarını ve görüşlerini geleneksel ve sosyal medya kanalları aracılığıyla paylaşacak. TCL ayrıca fanların özel içerikler, imzalı ürünler ve yarışmalar aracılığıyla idolleriyle yepyeni yöntemlerle etkileşim kurmalarını sağlayacak çok sayıda fırsat sunacak, şanslı hayranların futbolcularla konuşma şansı da dahil olmak üzere ödüller verecek.

TCL’in marka elçisi olan futbolcular da konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Raphaël Varane: “Dünya genelindeki hayranlarla bağlantı kurma ve onları mükemmelliğe teşvik etme şansına sahip olmak harika bir fırsat. Destekçilerimiz için en yüksek kalitede deneyimler sunmaya kendisini adamış TCL gibi bir marka ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.”

Phil Foden: “Futbol tutkum Stockport sokaklarında arkadaşlarımla birlikte top oynamaktan ve idollerimizi televizyonda izlemekten geliyor. TCL ailesine katıldığım için heyecanlıyım ve umarım birlikte gelecek nesillere ilham verir ve onları futbola bağlarız.”

Pedri: “TCL ile yeni bir ilişkiye başlama şansına sahip olduğum için çok heyecanlıyım. Hepimiz hayranlarımız için olumlu deneyimler sağlamak ve spora olan tutkumuzu yaymak istiyoruz. TCL’in marka elçisi olarak hayranlarımıza ilham olacak, pozitif spor ruhunu yayabileceğimize inanıyorum.”

Rodrygo: “TCL’in marka elçisi olmaktan, ürünlerinin kalbine kaliteyi ve ilham verici bireysel mükemmelliği yerleştiren bir şirketle iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyorum.”

TCL Avrupa Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Frédéric Langin ise şunları söyledi: “Bugün dünyanın en iyi oyuncuları arasında yer alan Phil Foden, Pedri, Rodrygo ve Raphaël Varane saha içinde ve dışında ilham veren nesiller boyu yetenekler olarak biliniyor. TCL olarak biz de müşterilerimize spor yoluyla ilham verme konusunda tutkuluyuz. Taraftarların bu harika futbol yıldızlarıyla bağlantı kurmalarına, kendi büyüklüklerini tanımalarına ve ilham almalarına yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

TCL, uzun süredir sporun gücünün ve bu gücün oyunculara ve toplumlara ilham veren birleştirici ruhunun farkında. Dünya sporunun istikrarlı bir destekçisi olan TCL; Arjantin, Avustralya, Brezilya, Birleşik Krallık ve ABD’deki futbol takımlarına ve turnuvalara sponsorluk yapıyor. Şirket ayrıca spor ikonlarıyla çalışma konusunda güçlü bir geçmişe da sahip. Futbolun ötesinde, TCL 2018’den beri Uluslararası Basketbol Birliği’nin (FIBA) küresel bir ortağı ve 2022 FIBA EuroBasket’in de önemli sponsorlarından birisi.