Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Duude, faaliyet alanına sigortayı da ekledi!

Araç hizmet platformu Duude, faaliyet alanına sigortayı da ekledi. Otomobile dair 360 derece hizmet anlayışı benimseyen Duude, avantajlı trafik ve kasko poliçelerinin yanı sıra DASK ve konut sigortalarını da tüketici ile buluşturuyor.

Duude, faaliyet alanına sigortayı da ekledi!

 

Duude’tan dost işi sigorta…

Skyalp çatısı altında yer alan araç hizmet platformu Duude, faaliyet alanına sigortayı da ekledi. Otomobile dair 360 derece hizmet anlayışı benimseyen Duude, avantajlı trafik ve kasko poliçelerinin yanı sıra DASK ve konut sigortalarını da tüketici ile buluşturuyor.

 

Hedef Holding’in grup şirketleri arasında yer alan ve tüketicinin tüm finansal süreçlerin kolaylaştırmak için yola çıkan Skyalp’in (BIST; IDEAS) ilk uygulamalarından olan Duude, ürün yelpazesine sigortayı da ekledi. Lastik, jant, oto aksesuar ve yedek parça satışlarından başlayarak, otomobile dair her ürün ve hizmeti sunma yolunda ilerleyen Duude, pazaryeri anlayışıyla en uygun koşullarla trafik, kasko, DASK ve konut sigortasını tüketiciyle buluşturuyor.

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde tüketicilerin en avantajlı sigortaya kolaylıkla ulaşmalarını sağlayan Duude ile hem araç hem de konuta dair sigorta işlemleri keyifle tamamlanabiliyor.

İlerleyen dönemde oto yıkama, vale hizmetleri, yol yardımı, araç kredisi ve sanal kart gibi otomobile dair kullanıcılarının tüm ihtiyacına çözüm üretmeyi hedefleyen platform, Skyalp ekosisteminde bulunan çözümlerin entegre edilmesi sayesinde tüm bu hizmetlerin tek bir ödeme sistemi üzerinden gerçekleştirebilmesini de sağlayacak.

Duude finansal servis uygulaması sayesinde ayrıca araç, servis, yedek parça gibi ihtiyaçlar için tüketicilere kredi olanağı da sağlayabilecek. Uygulama, tüketiciye benzin istasyonu ya da servis noktaları gibi ihtiyaç duyduğu her türlü teknik konuda da bilgi verebilecek.