TeknoTalk

DyDo Drinco Türkiye, üretim fabrikalarının kapılarını gençlere açıyor

DyDo Drinco Türkiye, üretim fabrikalarının kapılarını gençlere açıyor

 

DyDo Drinco Türkiye, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda “Geleceğe İz Bırakan Gençler” projesini hayata geçirdi. Bu proje kapsamında Sakarya Akyazı Fen Lisesi öğrencileri, üretim merkezlerinden biri olan Sakarya Saka Su Hendek fabrikasını ziyaret etti. Fabrika üretim tesisini gezen öğrenciler, üretim süreçleri ve kariyer fırsatları hakkında bilgi sahibi oldu.

İçecek ürünlerinde kalite ve çeşitlilik sunan DyDo Drinco Türkiye, gençlerin eğitimine ve kariyerlerine değer katmak amacıyla “Geleceğe İz Bırakan Gençler” projesi kapsamında okul buluşmaları düzenlemeye başladı. Saka, Çamlıca, Cola Turka, Maltana, İçim, Link ve Joozy gibi markaları bünyesinde barındıran ve 5 üretim tesisine sahip olan DyDo Drinco Türkiye, ilk etapta SAKA su üretim tesisinde Sakarya Akyazı Fen Lisesi öğrencilerini ağırladı. 16 öğrencinin katıldığı fabrika gezisinde, öğrenciler DyDo Drinco Türkiye’nin faaliyet alanlarıyla ilgili detaylı bilgi sahibi olma fırsatı yakaladı.

Öğrenciler tüm üretim aşamalarını yerinde deneyimledi

Program kapsamında öncelikle İş Güvenliği ve Sağlığı kurallarını dinleyen liseli gençler ardından üretim tesisinde farklı üretim aşamalarına tanıklık ettiler. Bu gezi sırasında, DyDo Drinco Türkiye’nin ürünleri ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi edindiler. Fabrika yetkilileri de geziye katılarak, öğrencilerin teknik konularla ilgili sorularını cevapladılar. Öğrenciler üretim aşamalarıyla ilgili merak ettikleri konularda bilgi sahibi olurken gerçek iş ortamını deneyimleme imkânı buldular.

Gençlerin güçlenmesi, toplumumuzun ve iş dünyamızın geleceği için büyük bir kazançtır

Etkinlik kapsamında öğrencilerin ilgisinden çok memnun olduklarını belirten DyDo Drinco Türkiye CHRO Osman Yeşiltaş

DyDo Drinco Türkiye olarak, gençlere yatırım yapmak ve onlara ilham vermek bizim için büyük önem taşıyor. Bu amaçla hayata geçirdiğimiz “Geleceğe İz Bırakan Gençler” projemiz kapsamında, ilk etapta Sakarya’daki SAKA Su fabrikamızda Sakarya Akyazı Fen Lisesi öğrencilerini ağırladık. Öğrenciler, fabrikadaki üretim sürecini yakından gözlemleme ve merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular. Öğrencilerin heyecanı ve merakı bizleri son derece mutlu etti. Bu projemiz kapsamında, gençleri ağırlamaya ve desteklemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Exit mobile version