Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

E-ihracatçının İlk Mobil Uygulaması: ShipEntegra 

Sınır ötesi ticaretin lojistik ve gümrük süreçlerini tek bir tuşla yönetilmesini sağlayan ShipEntegra, Türk teknoloji - yazılım dünyasının e-ihracat alanında geliştirilen ilk mobil uygulamasını kullanıma sundu.

E-ihracatçının İlk Mobil Uygulaması: ShipEntegra

Sektörün Öncüsünden Bir İlk: ShipEntegra Mobile…

Sınır ötesi ticaretin lojistik ve gümrük süreçlerini tek bir tuşla yönetilmesini sağlayan ShipEntegra, Türk teknoloji – yazılım dünyasının e-ihracat alanında geliştirilen ilk mobil uygulamasını kullanıma sundu. Teknoloji odaklı dijital lojistik platformu olarak faaliyetlerini sürdüren, 50 binden fazla e-ihracatçıya hizmet veren marka, ShipEntegra Mobile sayesinde e-ihracatı artık daha kolay, daha hızlı ve daha verimli hale getirdi.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi ödülüne sahip olan, dünyanın önde gelen satış kanalları ve global lojistik firmalarını tek bir ekranda toplayan ShipEntegra, sektörde bir ilke imza attı. Bu zamana kadar attığı önemli adımlar ile sektöre öncülük eden marka, ShipEntegra Mobile ile yurt dışı mağaza yönetimi ve teslimat sürecini daha da hızlı hale getiriyor. Türkiye’de global pazar yerleri tarafından tanınan ilk marka olan ShipEntegra, mobil uygulaması sayesinde tüm e-ihracat süreçlerini cepten yönetme ve 220’den fazla ülkeye en uygun lojistik paketleri alıcılara ulaştırma kolaylığı sunuyor.

Tek Ekranda Yönetim

ShipEntegra Mobile’da entegrasyonu yapılan mağazaların sipariş yönetimi organize edilirken, kargo gönderimi de gerçekleştirebiliyor. ‘’Barkod Okut’’ özelliği ile siparişin ayrıntılarını görme imkânı sunan uygulamada tüm detaylara bir saniyede erişebilmek mümkün. Aynı zamanda sipariş süreçleri ve kargonun anlık durumunun anlık bildirimlerle sunulacağı uygulamada, kullanıcılar destek talepleri kısmından birebir yardım hizmetinden faydalanabilecekler.

E-İhracatçının Tüm İhtiyacı Cepte

E-ihracat süreçlerini daha da hızlandıran ve e-ihracatçının tüm ihtiyaçlarına cevap veren ShipEntegra Mobile, Türkiye’nin e-ihracat alanında dijital dönüşümünde önemli bir rol oynuyor. İhracatçıya sunduğu önemli avantajlar ve kolaylıklar ile fark yaratan ShipEntegra Mobile, yenilikçi yaklaşımıyla müşteri memnuniyetini de en üst seviyede tutuyor. Uygulamada, tüm lojistik alternatifler, en uygun fiyat ve tahmini teslim tarihi bilgileri saniyeler içinde hazır olurken kullanıcılar, kampanya ve duyurulardan da anında haberdar olabiliyor. Yıldızlı sipariş seçeneği ile yoğun talep gören ürünleri de takip etme imkânı tanıyan ShipEntegra, uygulamadaki özel indirimleri de mobil kullanıcılarının deneyimine sunuyor.

Ücretsiz Kurye Talebi

Dünyanın önde gelen 20’den fazla pazar yerlerindeki tüm mağazaları, tek bir uygulamaya sığdıran ShipEntegra Mobile, gönderilerin teslimat hazırlığı için ayrılacak zamanı minimuma indiriyor.İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Kayseri ve Antalya şubeleri ile hizmet ağını daha da artıran ShipEntegra; bu illerde bulunan e-ihracatçılara, diledikleri zaman tek bir tıkla kurye çağırma ve gönderilerini yurt dışına daha hızlı gönderme fırsatı sunuyor.

ShipEntegra Mobile uygulaması Apple Store ya da Google Play’den indirilebilmektedir.