Sosyal Medya

Oyun Dünyası

EA’nın Tetris Mobil oyunu öldü, Tetris alternatifleri burada

EA games popüler Tetris oyununu 21 nisan'da uygulama mağazasından kaldırıyor. EA'nın Tetris Mobil oyunu öldü, Tetris alternatifleri burada.

EA’nın Tetris Mobil oyunu öldü, ancak alternatifleri zaten var

Tetris geçmiş zamanlardan kalan nostaljik bulmaca oyunları arasında en önemlilerinden birisidir. Ancak bu haftanın başlarında Electronic Arts (EA) popüler mobil oyunları Tetris ve Tetris Blitz’in 21 Nisan’da App Store ve Play Store‘dan çıkarılacağını duyurdu.

Twitter’daki bir duyuruda şirket, oyun içi ve mağaza içi satın alımların devre dışı bırakıldığını belirtti.

Ancak, eğer bir Tetris hayranıysanız, endişelenmenize gerek yok. Oyun geliştiricisi N3TWORK zaten klasik formatın birkaç versiyonu üzerinde çalışıyor.

Android ve iOS için mobil oyunun resmi lisanslı bir sürümünü bugün ücretsiz olarak indirebilirsiniz

Birden fazla mod ve seçenek içeren EA‘ oyununun aksine, yeni sürümde oyunun görünümünü değiştirmek için birkaç tema ile sadece bir klasik mod vardır. Uygulama içi satın alma yok, ancak reklamları kaldırmak için 4,99 ABD doları ödemeniz gerekebilir.

Bunu çok sıkıcı bulursanız, N3TWORK da şu anda beta olan bir Tetris Royale çalışıyor – 100 oyuncu ile oyuna bir savaş royale alıyor. Şirketin Haziran ayında yayınladığı basın açıklamasına göre, oyunun solo maraton modu ve günlük zorlukları da olacak.