Sosyal Medya

Fırsatlar

EasyCep’ten yenilenmiş telefonlarda kasıma özel fırsatlar

EasyCep, kasım ayında dopdolu kampanyaları tüketicilerle buluşturuyor. Uygun fiyatlarla dünyanın en çok tercih edilen markalarının yenilenmiş telefonlarını sunan EasyCep’in kasım ayındaki kampanyalarından yararlananlar indirimli telefon yenileme şansını yakalayacak.

EasyCep’ten yenilenmiş telefonlarda kasıma özel fırsatlar

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün platformu olan EasyCep, kasım ayında dopdolu kampanyaları tüketicilerle buluşturuyor. Uygun fiyatlarla dünyanın en çok tercih edilen markalarının yenilenmiş telefonlarını sunan EasyCep’in kasım ayındaki kampanyalarından yararlananlar indirimli telefon yenileme şansını yakalayacak.

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, kasım ayına özel hazırladığı kampanyalarla tüketicilere büyük avantajlar sunuyor. EasyCep, yenilenmiş telefonlarda her zamanki gibi 12 ay taksitle ödeme kolaylığının yanı sıra, 1 – 30 Kasım tarihleri arasında geçerli olan kampanya dahilinde, EasyCep Mağazaları ve easycep.com üzerinden yapılan telefon alımlarında 12 taksit seçeneği sunarken, peşin ödeme ve kredi kartına tek çekimde 3.000 TL’ye varan indirim olanağı kullanıcıları bekliyor. Tercih edilen modele göre değişen indirim miktarları sayesinde kullanıcılar, yeni telefon alımlarında hesaplı bir deneyim yaşama fırsatı yakalıyor.

Ayrıca; EasyCep’in iPhone 11’e özel yaptığı 11.11 kampanyasıyla, iPhone 11’e, 6 ay vade farksız taksit fırsatıyla ve ayda sadece 3.099 TL ödeyerek sahip olmak mümkün olacak. 11 – 30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyada iPhone 11, cazip fiyat teklifi ve kredi kartına 12 taksit seçeneği ile Easycep’te yerini alıyor.