Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

ebebek ‘in Web Sitesi Yenilendi! Kullanıcı dostu ebebek!

Anne ve babaları dinleyerek, onların ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutan ebebek kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkaracak web sitesini yayınladı.

ebebek ‘in Web Sitesi Yenilendi!

  • Anne ve bebek sektörünün öncü markalarından ebebek,
  • kullanıcı deneyimini ön planda tutarak web sitesini yeniledi!

Anne ve babaları dinleyerek, onların ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutan marka, yaşanılan pandemi süreciyle birlikte daha çok tercih edilen online alışveriş deneyimini başarılı bir şekilde bebeveynlerine sunuyor.

Marka her an, her yerde, tüm cihazlardan hızlı ve kolay bir hizmet sunabilmek amacıyla yenilediği www.ebebek.com web sitesi ile kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi odağına alıyor.

Web sitesindeki yenilikler arasında kolay kargo takibini de mümkün kılan “üyeliksiz alışveriş” seçeneği ön plana çıkıyor. Üyeliksiz alışveriş seçeneğinin yanı sıra üyelik girişindeki akıllı yönlendirmeler ile doğrudan şifre belirleme ya da yeni üyelik seçeneklerine ulaşmak mümkün. Bir diğer kolaylık sunan özellik ise mağaza ve internet kanalından gerçekleştirilen alışverişlere tüm platformlardan ulaşılarak faturaların da kolaylıkla görüntülenebiliyor olması.

Bilgi güvenliğine uygun alt yapısı sayesinde sms, eposta ve çerez ayarlarının son derece pratik bir şekilde yapılabildiği yeni web sitesinde üyelikler kişisel verilerin korunması kanununa uygun olarak güvenli bir şekilde oluşturulabiliyor.

Marka, ebebek mobil uygulamasının içerisinde yer alan Bebeveyn Kulübü platformuyla da kullanıcılarını keyifli bir deneyime davet ediyor. ebebek’in bebeveynleriyle buluşturduğu sadakat programı Bebeveyn Kulübü, doğum öncesinden başlayarak 4 yaşa kadar olan süreçte bebeveynleri bilgilendirerek ödüllendiriyor. Haftalık/aylık görevler ve ihtiyaç listelerinin verildiği platformda; bu görevler gerçekleştikçe ve ihtiyaç listesindeki ürünler tamamlandıkça puan toplamak, puanları ödüllere dönüştürmek, eğlenceli rozetler kazanmak, yakalama oyunuyla keyifli vakit geçirmek, bebek ismine özel ninnileri dinlemek, bilgi yarışması ve eğitici içeriklere ulaşmak mümkün.

Bebeveynlerinin internetteki alışveriş deneyimini iyileştirmeyi ve onlara keyifli deneyimler yaşatmayı hedefleyen marka, gerçekleştirdiği tüm yenilikler ve kullanıcı dostu tasarımıyla ziyaretçilerine aradıkları her şeyi kolay bir şekilde bularak konforlu bir alışveriş süreci yaşatıyor.