Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Eclit, iş ortağı HPE’nin düzenlediği Partner Growth Summit’te Türkiye’yi temsil etti

IT'yi yalınlaştıran ve yüksek çevikliği ile müşterilerine en hızlı, güvenli ve kaliteli hizmeti sunan Eclit, yeni bulut hizmetinde ve genişlettiği yönetilen hizmet portföyünde birlikte çalıştığı HPE'nin etkinliğine Türkiye'den kendi alanında katılan tek firma oldu.

Eclit, iş ortağı HPE’nin düzenlediği Partner Growth Summit’te Türkiye’yi temsil etti

IT’yi yalınlaştıran ve yüksek çevikliği ile müşterilerine en hızlı, güvenli ve kaliteli hizmeti sunan Eclit, yeni bulut hizmetinde ve genişlettiği yönetilen hizmet portföyünde birlikte çalıştığı HPE’nin etkinliğine Türkiye’den kendi alanında katılan tek firma oldu. Eclit Co-CEO’su Evren Ballı, HPE Partner Growth Summit 2022’de IT sektörünün dünya çapında en başarılı isimleriyle aynı oturumda yer aldı.

IT’nin karmaşasını yalınlaştıran uçtan uca çözümler sunan Eclit, HPE’nin Partner Growth Summit 2022’ye Türkiye’den kendi alanında katılan tek firma oldu. Eclit Co-CEO’su Evren Ballı, etkinlik kapsamında gerçekleştirilen Everybody Is Becoming a Service Provider (Herkes Hizmet Sağlayıcısı Oluyor) isimli panelde IT sektörünün küresel liderleriyle bir araya geldi. Evren Ballı, bu panelde Eclit’i servis sağlayıcı olmaya teşvik eden etmenleri ve bir servis sağlayıcı olarak Eclit’in müşterilerinin hedeflerini gerçekleştirmelerine nasıl yardımcı olduğunu dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılara anlattı.

Yeni bulut portföyünü hayata geçirmek ve IT servislerini genişletmek için HPE ile çalışarak uçtan buluta (edge-to-cloud) platformunu kuran Eclit, müşterilerine özel geliştirdikleri çözümlerini çevik, ölçeklenebilir ve kullandıkça öde yöntemiyle maliyetlendirilen bir yapı üzerinden ulaştırma imkânı sağlıyor. Eclit’in müşterileri bu imkânı iş yüklerinin ve uygulamalarının tamamında kullanabiliyor ve bu sayede önden yüksek miktarda sermaye yatırımı yapmak zorunda kalmıyor. Bu sırada iş yüklerinin ihtiyaç duyduğu kaynağa dakikalar içinde erişebiliyor.

Eclit Co-CEO’su Evren Ballı, konuyla ilgili şunları söylüyor: “HPE ile uzun zamandır devam eden güçlü bir işbirliğimiz var. İş ortaklığımız sayesinde IT yönetimindeki verimliliğimizi yüzde 45, genel sistem performansımızı yüzde 25 artırırken toplam sahip olma maliyetimizi de yüzde 50 azaltıyoruz. Bu sayede müşterilerimize çok daha kaliteli ve finansal açıdan kolay ulaşılabilir bir hizmet sunabiliyoruz. Türkiye’de Yönetilen Hizmetler alanının standartlarını belirleyen şirket olarak müşterilerimizin yerine yaptığımız yatırımlarla, onları yüksek teknoloji yatırımları yapma ihtiyacından ve yetkin insan kaynağına erişimdeki sorunlardan kurtarıyoruz. Yapılan araştırmalar, bu modelin dünyada gittikçe yaygınlaştığını ve daha çok şirketin hizmet sağlayıcısı haline geldiğini gösteriyor. HPE’nin Partner Growth Summit 2022 etkinliğinde katıldığım oturumda da bu konuyu ele aldık. HPE gibi sektörünün global lideri olan bir şirketin etkinliğinde Türkiye’den panelist olarak davet edilen ilk ve tek şirketin temsilcisi olarak yer almak memnuniyet verici.”