Sosyal Medya

Sağlık

Eczacılar, büyük miting öncesi seslerini sosyal medyada yükseltiyor!

Türk Eczacıları Birliği, Ekim ayında yapacağı büyük eczacı mitingi öncesinde sosyal medya kampanyası ile eczacıların sorunlarına dikkat çekecek.

Eczacılar, büyük miting öncesi seslerini sosyal medyada yükseltiyor!

Eczacılardan eyleme hazırlık videosu…

Ekonomik sorunlar nedeniyle kapanma tehlikesi yaşayan eczanelerin içinde bulundukları zorluklara ve eczacıların karşılanmayan mesleki taleplerine dikkat çeken Türk Eczacıları Birliği, Ekim ayında yapacağı büyük eczacı mitingi öncesinde sosyal medya kampanyası ile eczacıların sorunlarına dikkat çekecek.

Türk Eczacıları Birliği, kapanma tehdidi yaşayan eczanelere ilişkin hazırladığı farkındalık videosunu bu akşam saat 20.00’de #EczacıyaHakEttigiDegerVerilmelidir etiketiyle paylaşacak. Ülke çapında görev yapan bütün eczacıların ve eczane çalışanlarının katılacağı sosyal medya kampanyasında eczacılar,  “İlaç yoklukları eczane yokluklarına dönüşmesin. Eczacıya hak ettiği değer verilsin” mesajına dikkat çekecek.

Ekim ayında yapılacak büyük eczacı mitingi öncesinde bölgelerde, eczacılarla eylemlilik süreci bilgilendirme toplantılarına devam eden Türk Eczacıları Birliği, ekim ayında düzenlenecek büyük eczacı mitingine yönelik hazırlıkları değerlendirmek için bölge eczacı oda başkanlarından oluşan 3. Başkanlar Danışma Kurulu’nu da yarın Ankara’da toplayacak.