Sosyal Medya

Oyun Dünyası

eFootball 2022: Taktik mi Takım Gücü mü?

Yorumla.Net platformu özellikle PES & eFootball serilerini uzun zamandır detayına kadar inceledi. PES 2019’dan itibaren hemen her serinin güç skalası, oyuncular, yeni transferler ve oyuna eklenen yeni özellikler gibi birçok alanda geniş bir eFootball ağı oluşturmuş durumda.

eFootball 2022: Taktik mi Takım Gücü mü?

eFootball bir diğer eski adıyla PES serilerinin dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca hayranı mevcut. Birçok oyuncu rekabet ortamında oyundaki en iyi takımlardan birisini seçip rakibine üstünlük kurma çabasına girerken bazıları ise güçten ziyade taktik üzerinde kendisini geliştirmeyi hedefliyor.

İyi bir takım almak eFootball 2022 oyununda nispeten daha zayıf takımı kesinlikle yenebileceğiniz anlamına gelmiyor. İyi bir taktik formasyonu ortalama bir takıma uyguladığınız zaman en iyi takımları yenebilmek çok zor değil. Haliyle takım seçimi yapacağınız zaman güç dengesinin yanında iyi bir formasyon da oldukça önemli görünüyor.

eFootball 2022 Oyununda Taktik ve Güç Savaşları

Yorumla.Net platformu özellikle PES & eFootball serilerini uzun zamandır detayına kadar incelemekte. PES 2019’dan itibaren hemen her serinin güç skalası, oyuncular, yeni transferler ve oyuna eklenen yeni özellikler gibi birçok alanda geniş bir eFootball ağı oluşturmuş durumda. eFootball 2022 taktik formasyonlar için açıklayıcı detaylara yer verildiği görülüyor. Hangi taktik diziliş oyunda daha iyi bunun cevabı biraz da alacağınız takımdaki oyuncuların karakterine bağlı gibi görünüyor.

Örneğin 4-2-3-1 taktik formasyonunu daha çok topa sahip olarak oynamayı amaçlayan takımlarda kullanmak mantıklı olurken 4-3-3 formasyonu ise etkin hücum oyunculara sahip takımlar için birebir görünüyor. Kısa paslarla hemen rakip sahada pozisyon üstünlüğü kurmak için ise 4-3-1-2 taktiği oldukça idealdir. eFootball 2022 taktikleri ve varyasyonları güçsüz takımı güçlü takımın karşısında eşit koşullarda maç yapabilmeyi sağlayacaktır.

Haliyle eFootball serilerinde taktik dizilişin oldukça fazla etkinliği vardır. Hele ki iyi bir takım ile doğru taktiği tutturduğunuzda yenilmez armada olabilirsiniz.