Sosyal Medya

Oyun Dünyası

eFootball 2023 Oyununu Hangi Bilgisayarlar Kaldırabilir?

eFootball 2023 oyununu oynayabilmek için sistem gereksinimleri hangi bileşenlere ihtiyaç duyuyor. Bugün bu konu üzerinde oluşturduğumuz rehberle karşınızda olacağız.

eFootball 2023 Oyununu Hangi Bilgisayarlar Kaldırabilir?

 

Konsol ve bilgisayar platformlarının en beğenilen futbol oyunları arasında yer alan eFootball  2023, hem turnuvalarda hem de etkinliklerde oyun severler tarafından heyecanla oynanıyor. Daha öncesinde PES olarak adlandırılan ancak 2021 yılından itibaren yeni serilerde eFootball ismi kullanılan popüler futbol oyunu bugün milyonlar tarafından oynanmakta.

 

eFootball 2023 oyununu her bilgisayar sisteminde oynayamayabilirsiniz. Birçok sistemde kasılma ve donma problemlerini yaşamanız olası. Bu oyunu indirip kuracağınız bilgisayarların donanım ve bileşenlerini iyi incelemeli ve gerektiğinde donanım yükseltmeleri yapmalısınız. İyi bir eFootball 2023 deneyimi için yeni nesil PC sistemlerine ihtiyacınız olduğunu belirtelim. Peki eFootball 2023 oyununu oynayabilmek için sistem gereksinimleri hangi bileşenlere ihtiyaç duyuyor. Bugün bu konu üzerinde oluşturduğumuz rehberle karşınızda olacağız.

 

eFootball 2023 Oyununda Sistem Gereksinimi

 

eFootball 2023 oyununu oynayacağınız bilgisayarlarda 64-bit işletim sistemi bulunması zorunludur ve bu işletim sistemi en az Windows 10 olmalıdır. Intel Core i5-2300 ya da AMD kullanıcıları için FX-4350 yonga seti bu oyunu oynamak için gereken ana donanımdır. 8 GB RAM eFootball 2023 oyununu orta ve düşük ayarlarda rahatlıkla oynayabilir. GeForce GTX 660 Ti veya Radeon HD 7790 ekran kartı modelleri ve üzeri ile 50 DN kullanılabilir boş depolama alanı eFootball 2023 sistem gereksinimleri için olmazsa olmazlardandır. Burada belirttiğimiz donanım ve bileşenler bu oyun için minimum sistem gereksinimleridir.

eFootball 2023 oyununu yüksek ve ultra ayarlarda oynamak isteyen oyun severler donanım ve bileşen olarak biraz daha bütçeye sahip olmak zorundalar. Haliyle eFootball 2023 için tavsiye sistem gereksinimlerinde aşağıdaki donanım ve yazılımlar bulıunmalıdır.

  • Windows 10 64-bit
  • Intel Core i5-7600 yada AMD Ryzen 5 1600 işlemciler
  • 8GB RAM desteği
  • GeForce GTX 1060 yada Radeon RX 590
  • 50 GB kullanılabilir boş SSD alanı öneriliyor.

eFootball yani diğer adıyla PES serileri bugün milyonlarca oyun severler tarafından büyük beğeniyle oynanmakta. Oyun online olarak oynanabildiği gibi arkadaşınızla karşılıklı yada sistem otomasyonu ile oynanabilmekte. Her yıl yenilenen takımlar, yeni transferler ve liglere çıkan takımların yer aldığı eFootball serileri görsel ve gerçeklik kalitesi açısından da kendisini geliştiriyor.