Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

EFSANE Kasım Ayına “EFSANE Kadın Girişimciler” Damgasını Vuracak

IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Türkiye'nin en büyük kadın girişimci kampanyasını başlattıklarını ve IdeaSoft e-ticaret paketlerini indirim ile kadınlara sunacaklarını açıkladı.

EFSANE Kasım Ayına “EFSANE Kadın Girişimciler” Damgasını Vuracak

Her ay hızına hız katan e-ticaret sektörü, yeni normal hayatla birlikte büyümesini sürdürürken, kadın girişimcilerin sayısı da her geçen gün artıyor.

IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Türkiye’nin en büyük kadın girişimci kampanyasını başlattıklarını ve IdeaSoft e-ticaret paketlerini %70 indirim ile kadınlara sunacaklarını açıkladı.

E-ticaret sektöründeki girişimci ve istihdam sayısında ciddi bir artış olduğu söyleyen, IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara,

Pandemide e-ticaret yapan kadın girişimcilerin sayısı %25 oranında arttı. Bu dönemde ev hanımlarının, daha önce çalışma hayatında yer almış ve halen profesyonel olarak çalışma hayatında olan kadınların e-ticarete yöneldiğini görüyoruz. IdeaSoft olarak sektörde bir ilke imza atarak, “Efsane Kasım değil Efsane Kadın Girişimciler” kampanyasını başlattık. Türkiye’nin en büyük kadın girişimci kampanyası diyebiliriz ve kadınlarımızın başarılarını e-ticaret ile kazanca dönüştürecek bir fırsat sunuyoruz. Bu kampanya ile IdeaSoft e-ticaret paketlerini %70 indirim ile kadın girişimcilere ulaştıracağız. E-ticaret yapmayan kadın kalmasın istiyoruz. Amacımız bu topraklarda emek harcayan her kadının kendi ekonomik özgürlüğüne dijital dünyanın sağladığı fırsatlar ile daha hızlı ve daha güvenilir yollar ile ulaşabilmesi. Şirket kurmak isteyen kadın girişimcilerimize de IdeaSoft olarak çözüm sunuyor ve 1 gün içerisinde şirket kurulumunu gerçekleştiriyoruz” dedi.

Özkara ayrıca hedeflerinin 10 bin kadına ulaşmak olduğunun da altını çizerek, “Pandemi sonrası evlerde geçirilen süre ile birlikte kadınların aksesuar, gıda, hediyelik eşya, kozmetik, dermo-kozmetik, ev tekstili gibi alanlarda herhangi bir fiziki mağaza açmadan e-ticaret odaklı iş kurduklarını gözlemledik. E-ticarette kadın girişimci sayısı ve oranı hızla artıyor. E-ticarete başlayan kadın girişimcilerde kendi işinin sahibi olmak isteyen 25-45 yaş aralığı öne çıkıyor.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Kampanya detayları hakkında bilgi veren IdeaSoft Dijital Pazarlama Müdürü Cenk Kanıkman,

“Marilyn Monroe’nun “Bir kadına doğru ayakkabıları verirseniz dünyayı bile fethedebilir! Biz bu mottoyla yola çıktık. Kampanyamızdan çoğunluk hissesi kadın olan şirketler yararlanabilecek ve e-ticaret paketlerimizi %70 oranında çok özel bir indirimle satın alabilecekler. E-ticarete başlamak için kadın girişimcinin mevcutta bir ürünün, hazır ve satılabilir durumda olması gerekiyor. Kampanya kapsamında sanal POS ve kargo anlaşmalarını da paketlerin beraberinde sunuyoruz. Kampanya paketimizde ayrıca özel eğitimler ve pazarlama tanıtım destekleri verilecek. 30 Kasım’a kadar sürecek kampanyamızda ödemeye yılbaşından sonra başlanabilecek.” dedi.