Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Elektron Avı: Periyodik Tabloyu Keşfedin ve Başarılarınızı Yükseltin!

Elektron Avı: Periyodik Tabloyu Keşfedin ve Başarılarınızı Yükseltin!Eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarmaya hazır mısınız? Elektron Avı, çocuklara periyodik tabloyu ve elementleri öğretmeyi hedefleyen bir oyun olarak karşınızda ve bu oyun başarıyı yükseltme fırsatı da sunuyor!

Elektron Avı: Periyodik Tabloyu Keşfedin ve Başarılarınızı Yükseltin!

 

Eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarmaya hazır mısınız? Elektron Avı, çocuklara periyodik tabloyu ve elementleri öğretmeyi hedefleyen bir oyun olarak karşınızda ve bu oyun başarıyı yükseltme fırsatı da sunuyor!

 

Esra Şen, Fen Bilgisi Öğretmeni ve aynı zamanda bir girişimci, Fen Bilgisi Öğretmeni olarak geçirdiği 8 yıl boyunca, eğitimde yaratıcılığı ve modern öğretim tekniklerini ön planda tutarak öğrencilerini bilimle buluşturmayı kendine misyon edinmiş kıymetli hocalarımızdan.

En son Science And Nature Box girişimiyle de çocukların dersteki başarılarını arttırmak hedefiyle müfredat temelli bilim ve doğa temalı kutu ve dijital oyunlar geliştiriyor.

Bugün sizlerle paylaştığım, Elektron Avı oyunu ile Çankaya Üniversitesi üçüncülüğü, Alarko Holding Girişim Öncüleri Yarışması‘nda birincilik, Ankara Startup Zirvesi’nde birincilik ve Ankara Kalkınma Ajansı Özel Ödülü kazanarak, girişimcilik ve yenilik konusundaki kararlılığımı ve başarı hikayesini taçlandırmış.

Çocukların gelişimine ve dersteki başarılarının artırılmasına odaklı bu oyun.

https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=21360985

ELEKTRON AVI OYUNU

Elektron Avı oyunu SCIENCE AND NATURE BOX girişiminin bir oyunu. SCIENCE AND NATURE BOX, Bilim ve Doğa konularını oyuna dönüştüren öğretici, popüler, dijital ve kutu oyunları girişimi. Öğrencilerin öğrenme içeriği ve kazanımlarla uyumlu ve bilişsel düzeylerine uygun olarak oyunları öğrenme ortamlarına entegre ediyor.

Oyun,bilim ve doğa dünyasını keşfetmek isteyen çocuklar için mükemmel bir yol sunuyor. Doğa keşifleri, hayvanlar ve bitkiler hakkında bilgi edinme, evrende keşifler yapma gibi konuları içeren oyunlarımız, çocukların merakını tetikleyecek ve onların hayal güçlerini geliştirecek…