Sosyal Medya

Fırsatlar

Elektronik kategorisinde müthiş fırsatlar Prime Day boyunca Amazon.com.tr’de!

Amazon.com.tr'de seçili ürünlerde yılın bugüne kadarki en iyi indirim oranlarını sunan Prime Day, 11 Temmuz'da başladı. Amazon.com.tr indirimde kuralları tersine çevirdi ve Prime Day'de indirime girecek ürün ve markaları müşteriler ile birlikte belirledi.

Elektronik kategorisinde müthiş fırsatlar Prime Day boyunca Amazon.com.tr’de!

Amazon.com.tr’de seçili ürünlerde yılın bugüne kadarki en iyi indirim oranlarını sunan Prime Day, 11 Temmuz’da başladı. Amazon.com.tr indirimde kuralları tersine çevirdi ve Prime Day’de indirime girecek ürün ve markaları müşteriler ile birlikte belirledi.

Prime İndirim Avcıları’na gelen 1 milyonu aşkın talep doğrultusunda PC’den akıllı telefonlara, oyun ekipmanlarından kamera ve fotoğraf makinelerine binlerce üründe eşsiz indirimler, Prime Day boyunca Amazon.com.tr’de Prime üyelerini bekliyor. 

 

Amazon‘un 2015 yılından bu yana her yıl tüm dünyada gerçekleştirdiği, Prime üyelerine özel kaçırılmayacak indirimler, ürünler ve fırsatlar sunan Prime Day, bu yıl Türkiye’de 11-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşiyor. Prime Day boyunca Prime üyeleri tüm kategorilerde olduğu gibi PC’den akıllı telefonlara, oyun ekipmanlarından kamera ve fotoğraf makinelerine binlerce elektronik üründe de kaçırılmayacak indirimlerden faydalanabiliyor.

Prime Day’in bir diğer sürprizi ise, Amazon.com.tr’nin bu fırsat etkinliğinin kurallarını değiştirerek Prime üyelerine özel indirimlerin uygulanacağı ürünleri, müşteri geri bildirimlerine göre belirlemesi oldu. Müşteri odaklılığıyla tanınan Amazon Türkiye, müşterilerin en çok önerdikleri indirimleri belirlemek için tanınmış influencer’lar ve yayınlardan oluşan Prime İndirim Avcıları’nı görevlendirdi. Prime İndirim Avcıları, Prime Day öncesinde takipçilerine ve okuyucularına ulaşarak müşterilerin en çok hangi ürünlerin indirime girmesinden heyecan duyacaklarını öğrenirken, 1 milyonun üzerinde indirim önerisi topladı. Prime Day’in başlamasıyla birlikte, Prime Fırsat Avcıları tarafından seçilen moda, kitap, ev aletleri ve daha birçok kategorinin yanı sıra teknoloji kategorisinde de en çok önerilen ürün ve markalar Prime üyeleri için indirime girdi.

Elektronik kategorisindeki eşsiz indirimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Prime üyesi olmanın tam zamanı

Prime’a katılmak isteyen müşteriler www.amazon.com.tr/prime adresinden 30 gün boyunca ücretsiz deneme başlatabilirler. İşte Prime üyeliğin bazı avantajları:

  • Hızlı ve ücretsiz teslimat: Amazon Prime üyeleri, sepet miktarına bakılmaksızın aynı gün, ertesi gün, iki gün ve randevulu teslimat seçeneklerinden yararlanabiliyor.
  • Prime’a Özel Fırsatlar: Prime üyeleri sınırlı süre için geçerli olan indirimlere ve yalnızca Prime’a özel ek indirimlere erken erişim elde ediyor. Prime üyeleri ayrıca belirli ürünlerde 250 TL ve üzeri alışverişlerinde sepette yüzde 10 indirimden faydalanıyor.
  • Prime Video: Amazon Prime üyeleri, Prime Video ile aralarında “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” ve “Rüyanda Görürsün” gibi ödüllü birçok Amazon Originals film ve dizisinin de bulunduğu içeriklere ek ücret ödemeden primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’leri üzerinden Prime Video uygulaması aracılığıyla sınırsız bir şekilde erişebiliyor.
  • Prime Gaming: Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri önde gelen oyunlarda oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.

Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/prime adresinden hemen üye olup Prime ayrıcalıklarından ve Prime Day fırsatlarından yararlanabilirsiniz.