Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Eleman.net’in yeni CMO’su Levent Dicle Oldu

Ülkemizin mavi yaka ve ara kademe pozisyonlarında en büyük dijital istihdam platformu Eleman.net’te CMO görevine Levent Dicle atandı.

 

Eleman.net’in yeni CMO’su Levent Dicle Oldu

 

Ülkemizin mavi yaka ve ara kademe pozisyonlarında en büyük dijital istihdam platformu Eleman.net’te CMO görevine Levent Dicle atandı.

 

Ülkemizin mavi yaka ve ara kademe pozisyonlarında en büyük dijital istihdam platformu Eleman.net’te CMO görevine Levent Dicle atandı. Lisans eğitimini Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nde tamamlayan Dicle, profesyonel kariyerine 1998 yılında Superonline.com’da Satış Uzmanı olarak başladı. Reklamcılık alanında 25 yıllık sektör deneyimine sahip olan ve bu süreçte Sahibinden.com’dan Gittigidiyor.com’a, Dailymotion.com’dan Demirören Medya Grubu’na kadar tanınmış markalarda satış müdürlüğünden reklam grup başkanlığına, departman liderliğinden başkan yardımcılığına kadar çeşitli üst düzey görevleri üstlenen Dicle’nin gerek medya gerek internet girişimleri alanında güçlü bir deneyimi bulunuyor. Eleman.net’te CMO  görevine başlayan Dicle aynı zamanda öğretim üyesi olarak Yeditepe Üniversitesi’nde Dijital Pazarlama dersleri veriyor, İngilizce ve Flemenkçe biliyor.

“Türkiye’nin İstihdam Kaynağı” misyonundan hareketle 350 binden fazla üye firma ve 15 milyondan fazla iş arayana hizmet veren, ara kademe ve mayi yaka pozisyonlarında lider istihdam platformu Eleman.net insan kaynağına ve altyapısına yaptığı yatırımlarla büyüme stratejisini sürdürüyor. İnsan odaklı yapısıyla sunduğu hizmet yapısını kurulduğu 2005 yılından bu yana her geçen gün geliştiren firma, kaliteli hizmet yapısıyla sektörüne değer katıyor.


Eleman.net Hakkında

2005 yılında kurulan Eleman.net, firmalara aradığı nitelikli elemanı sağlarken, adayların en hızlı şekilde istihdam edilmesini amaçlıyor. Kolay ve anlaşılır web sitesi kullanım yapısı ile 350.000 üye firma ve 15 milyondan fazla iş arayana hizmet veren Eleman.net, ara kademe ve mavi yaka pozisyonlarda Türkiye’nin lider istihdam platformudur.  “Türkiye’nin İstihdam Kaynağı” misyonumuzdan hareketle, her sektördeki firmalar için milyonlarca aday sunan Eleman.net, geride bıraktığı 17 yılda 2 milyon iş ilanı ve 120 milyon başvuru ile 700 bin kişiye istihdam olanağı sağladı.