Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

En iyi bebek gelişim takip uygulaması: PRİMA KULÜBÜ

En iyi bebek gelişim takip uygulaması: PRİMA KULÜBÜ...1 yıllık bebek bezi kazanma şansı Prima Kulübü’nde! Bebeğinin gelişimini takip et...

EN İYİ BEBEK GELİŞİM TAKİP UYGULAMASI: PRİMA KULÜBÜ

Pediatristlerin 1 Numaralı Tercihi olan Prima bebek bezi, yenilikçi bir tasarıma sahip Prima Kulübü uygulaması ile kullanıcılarını mobil dünyada da yalnız bırakmıyor. Bir bebek gelişim takip uygulaması olan Prima Kulübü sayesinde teknolojiyi kullanarak bebeğinizin beslenmesinden uyku düzenine kadar birçok detayı takip edebilir ve kulüp üyelerine sunulan birbirinden özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Uygulamanın ayrıcalıklı dünyasına adım atmak ise çok kolay: İndir, kaydol ve keşfet.

Kullanıcı dostu arayüz, zengin içerikler

Prima Kulübü’nün içeriğine ve kullanıcılara sunduklarına geçmeden önce özelliklerinden söz etmekte fayda var. Prima Kulübü sade ve kullanıcı dostu tasarımıyla öne çıkıyor. Üyelik sistemiyle çalışan uygulamada ana sayfa, ödüller, fiş taraması, keşfet ve günlük sekmeleri bulunuyor.

Ana sayfada kullanıcıları kulüp üyelerine özel fırsatlar, izle & kazan görevleri, anketler ve promosyon duyuruları bekliyor. Ebeveynler bu bölümü sürekli takip ederek güncel indirim ve fırsatlardan yararlanma şansı elde edebilir.

Ödüller kısmında ise Prima ürünlerine ait fişler okutulduktan sonra kazanılan kalpler ile alınabilecek hediye seçenekleri yer alıyor.

Prima Kulübü ile bebeğinin gelişimini takip et

Prima Kulübü ile bebek gelişimine dair ihtiyacınız olan her şey elinizin altında. Yalnızca birkaç dokunuşla, bebeğinizin uyku düzeninden beslenmesine kadar her şeyi kayıt altına alabilir, sağlıklı bebek gelişimine dair pek çok konuyu kontrol altında tutabilirsiniz.

  • Komple bir bebek gelişim uygulaması olan Prima Kulübü ile bebeğinizin boy-kilo bilgilerini kaydederek vücut gelişimini görebilirsiniz.
  • Bebeğinizin uyuyup uyandığı saatleri not edip uyku düzenine dair gelişmeleri inceleyebilir; gününüzü buna göre organize ederek ebeveynler arasında daha verimli bir iş bölümünü yapabilirsiniz.
  • Uygulamanın beslenme takibi özelliği ile bebeğinizin emzirme sürelerini, içtiği biberon sıvı miktarlarını ve katı mama besinlerini not ederek beslenme gelişimini günbegün kaydedebilirsiniz.
  • Prima Kulübü anne ve babaları bilinçlendirme görevi de üstleniyor. Keşfet bölümünde yer alan gebelik, yeni doğan, bebek, çocuk, hamilelik rehberi ve sizin için bölümlerinde uzmanlarca hazırlanmış zengin ve güncel içerikler sizi bekliyor.
  • Uygulama dileyenler için bebek gelişim sürecine dair anıların yazıldığı bir günlük bölümü de içeriyor. Fotoğraf ekleme özelliği bulunan bu bölüm sayesinde bebeğinizin anıları ölümsüzleşiyor.

1 yıllık bebek bezi kazanma şansı Prima Kulübü’nde!

Prima Kulübü üyelerine kullanım kolaylığı kadar çeşitli avantajlardan faydalanma fırsatı da sunuyor.

Kulüp üyeleri arasında yapılan çekilişle her ay 5 kişiye 1 yıllık bebek bezi hediye ediliyor. Ayrıca ödül havuzundaki ürün ve hizmetler bebek bezi aldıkça kazanmak isteyenleri bekliyor. Bunun için herhangi bir mağazadan aldığınız Prima ürünlerine ait satış fişinin fotoğrafını uygulamaya yüklemeniz yeterli. Karşılığında yaptığınız alışverişe paralel olarak değişen miktarlarda kalpler kazanıyorsunuz.

Bu kalpler biriktiğinde ise ödül havuzunda yer alan alternatiflerden ihtiyaçlarınız doğrultusunda bir seçim yapabilir; bebek sahibi olmanın aile bütçenizde oluşturduğu ekstra maliyetleri ufak da olsa azaltarak tasarruf sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Prima Kulübü’ne arkadaşınızı davet ederek 100 “kalp” kazanabilirsiniz. Ana sayfadaki kalp ödüllü anketler ve izle-kazan videoları sayesinde de bebek bezi almadan kalp biriktirmek de mümkün.

Uzmanların size özel hazırladığı öneriler

Prima Kulübü ebeveynlere ve anne-baba adaylarına ödüller dağıtan, onların bu yolculukta her yanında olan bir bebek gelişim takip uygulaması. Uygulama gücünü bu anlamda tasarımı kadar uzmanlarca hazırlanmış zengin içeriklerinden de alıyor.

Hamilelikte beslenme alışkanlıklarının nasıl olması gerektiğinden tutun 0-3 yaş arası bebek gelişiminde dikkat edilmesi gerekenlere kadar her türlü bilgiyi tek çatı altında toplayarak zengin bir ansiklopedi olma özelliği taşıyor.

Uygulamanın bildirimlerini açık tutarak yeni eklenen içerikler ve indirimler hakkında anında bilgi sahibi olabilirsiniz.