Sosyal Medya

Sosyal Medya

En İyi Takipçi Siteleri

Sosyal Medyada Uçmaya Hazır mısınız? En İyi Takipçi Siteleri Hangileri? Sizin de sahip olduğunuz sosyal medya hesaplarınızı daha etkili kullanmanız size hem bir kazanç kapısı olabilir!

En İyi Takipçi Siteleri

Günümüzde sosyal yaşantımızda konuştuğumuz konuları bile belirleyecek kadar etkiye sahip olan sosyal medya, 7’den 70’e milyonlarca kullanıcıya sahiptir. Bu yüzden bir firmanın veya kişinin ismini, hizmetini tanıtması anlamında sosyal medyanın gücü oldukça büyüktür. Sizin de sahip olduğunuz sosyal medya hesaplarınızı daha etkili kullanmanız size hem bir kazanç kapısı olabilir hem de adınızı daha hızlı ve kolay duyurmanızı sağlar. Bu süreçte takipçilerinizin ve beğenilerinizin yüksek olması daha fazla etkileşime ve sosyal medya mecrasında öne çıkmanızı sağlar. Sizlere bu anlamda destek sağlayan takipçi siteleri ise etkileşiminizi artırmak için takipçi, beğeni, yorum, izlenme, abone gibi işlemlerde hizmetleri sunar. Sosyal medyada takipçi sitesi olarak hizmet alabileceğiniz en iyi siteleri sizler için derledik.

1 – Takipgo

Sektörde hizmete başladığı günden bu yana hizmet ağını geliştiren Takipgo; Instagram, Facebook, YouTube, Twitter, Twitch, Tiktok gibi mecralarda ihtiyaç duyulan takipçi paketlerini profesyonelce sağlar. Bu alanlarda ihtiyaç duyulan çeşitli paketler vardır. Mesela Instagram bazında ele aldığımızda instagram beğeni satın al, yorum satın al, takipçi satın al vb. işlevler vardır. Bunlarda da ihtiyaca göre sayılarda paketler oluşturulmuştur. Bu sayede her bütçeye ve her ihtiyaca göre müşterilere hitap eder.

İşlemleri ise müşteri memnuniyetini artıran bir etkiye sahiptir. Şöyle ki, bir takipçi sitesi bulmak kolay olsa da alt yapıda güvenilir, satış sonrası desteği sunan pek az seçenek bulabilirsiniz. Takipgo ise müşterilerin aradığı güvenilir, teknik desteğe sahip, 7/24 ulaşılabilir bir hizmeti sağlamaktadır. Tercih edilen her paket, kısa sürede hesaplarınıza yansır. Eğer ki olası bir problem varsa da direkt olarak destek ekibiyle irtibata geçerek sorununuza çözüm bulabiliyorsunuz. Sosyal medyada adınızı duyurmak dendiğinde Takipgo’nun kalitesi, güvenilirliği tam olarak size istediğiniz verecek, hatta beklentilerinizin üstünde bir hizmet sağlayacaktır.

 

2 – Instatakipcim

 

Sosyal medya hizmetleri kategorisinde kullanıcıların bir diğer ilgi gösterdiği site de Instatakipcim. Kullanıcıların basit bir arayüze sahip olan bu sitede aradıklarını bulması oldukça kolaydır. Her sosyal medya mecrası kategorize edilmiş ve kendi altında da istenen hizmetler alt kategori olarak yer alır. Örnek verelim, Instagram hizmetlerinde takipçi satın alma, beğeni satın alma vb. alt kategorileri bulunur. Ayrıca ücretsiz olarak sunulan sosyal medya araçları arasında da instagram beğeni hilesi, takipçi hilesi gibi seçenekler de mevcuttur.

 

Bunlar ve sitede bulabileceğiniz daha birçok hizmet ile sosyal medyada öne çıkmanız daha basit olacaktır. içerikleriniz, ürünleriniz, hedef kitleye daha kısa sürede ulaşır, artı olarak da hedeflediğinizden daha fazla kitleye ulaşmış da olursunuz. Instatakipcim’de her mecra için bir takipçi paketi bulabilir ve etkileşiminizi istediğiniz oranda artırabilirsiniz.

 

3 – Takipcibul

 

Sosyal medya hesaplarınız için aradığınız etkileşim paketlerini Takipcibul’dan da sağlayabilirsiniz. Takipçi, beğeni, izlenme, yorum vb. tarzdaki işlevleri her ihtiyaca göre farklı sayılarda bulabiliyorsunuz. Yeni bir hesap açmışsanız ilk aşamada daha düşük paketler ile başlayabilirsiniz. Bu anlamda 50 beğeni, 100 takipçi ile oluşturulan paketler vardır. Ayrıca direkt olarak takipçi veya beğeni de alabilir. Firma ve fenomenler için özel olarak oluşturulan paketler de vardır. İçlerinde takipçi-beğeni gibi işlemler hepsi eklenmiştir. Sizler hesabınızın amacına uygun paketi seçebilirsiniz.

 

4 – Sosyal Evin

 

Takipçi siteleri arasında bir diğer bilinen adres ise SosyalEvin’dir. Instagram, Facebook, Twitter gibi bilinen mecralar dışında Reddit, Discord, Snapchat, Periscope gibi mecralarda da hizmetleri bulunur. En geniş olarak hizmet sunduğu Instagram’da ise düşmeyen takipçi, gönderi kaydetme, otomatik izlenme, Türk takipçi gibi çok farklı işlevlerde de paketleriyle hizmet sunar. Profillerin amacına göre Türk beğeni, yabancı beğeni veya takipçi gibi faktörleri de beğenilir. Sosyal medyada hesabınızı büyütmek bütçenize göre istediğiniz her paketi bulabilirsiniz.

 

5 – Instatakipci

 

Takipçi, beğeni, yorum ve kısaca etkileşim arttırmak için bir diğer seçeneğiniz olan Instatakipci’de, kullanıcıların en çok kullandığı sosyal medya platformları için sosyal medya hizmeti bulabilirsiniz. En çok etkileşim getiren paketler özenle hazırlanmıştır. İster paket olarak isterseniz de tekli olarak hizmetleri alabiliyorsunuz. Ödeme altyapısı ise güvenilir bir alışveriş deneyimi yaşamanızı sağlar. Hızlı sipariş ile etkileşim sürecinizi de kısa tutabilirsiniz. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki hem Instatakipci hem de diğer sitelerde paketlerin hesaplara yansıma süresi alınan hizmete bağlıdır. 50 takipçi ile 1500 takipçinin hesabınıza yansıma süresi altyapısal olarak farklı zaman dilimi içerisinde gerçekleşir.