TeknoTalk

En Popüler VPN’lerin Hangisi Daha Hızlı, İşte Test Sonuçları

Popüler VPN Hizmetlerinin Hızlarını Biliyor musunuz? Hangi VPN Ne kadar Hızlı?

En Popüler VPN’lerin Hangisi Daha Hızlı, İşte Test Sonuçları.

Mashable‘de yayımlanan test sonuçlarına göre en hızlı VPN Hizmetini kim veriyor belli oldu. Teste konu olan VPN hizmetleri editörler tarafından bağımsız olarak seçilmiş.

“Öncelikle belirtmek isterim ki:  Burada yer alan firmaların bazıları Türkiye’de çalışmayabilir. Dolayısıyla hem hızlı hem de sorunsuz vpn istiyorsanız, burada yer alan çalışan profesyonel VPN’lere göz atabilirsiniz. Bu sayede tüm internet alt yapısında sorunsuz bağlantı kurabilir ve engelli tüm sitelere erişim sağlayabilirsiniz.”

Bildiğiniz gibi bir VPN veya Sanal Özel Ağ, internet taramanıza gizlilik veya gizlilik katmanı eklemenin en kolay yollarından biridir.

Elbette bir çoğu bedava gelmiyor. Ücretsiz VPN hizmetlerinin sayısıda az sayılmaz. VPN hizmeti veren şirketlere bu hizmetten faydalanmak için abone olmak gerekiyor. Aralarında seçim yapabileceğiniz onlarca seçenek var ve bunlar hız ve etkinlik bakımından farklılıklar gösteriyor.

Bir çok kullanıcı kullandıkları hizmetin mevcut en hızlı VPN’lerden biri olup olmadığını merak ediyor. İşte Mashable ekibinin test ettiği VPN hizmetlerinin hızları.

Testlerdeki başka önemli faktörler arasında VPN’nin gizlilik ile ilgili endişeleri nasıl giderdiğide önemli rol oynuyor. Veri hızı hizmet sektörleri için önemli bir kriter olurken, VPN ‘nin temel amacının daha fazla anonimlik kazandırmak olduğunuda unutmamak gerekir.

VPN Hizmetinin Temel Amacı?

VPN’ler, bağlantınızı başka bir yere, genellikle uzaktaki konuma yönlendirerek çalışır; bu nedenle, gerçek web adresinizi gizler ve kimliğinizi göstermenizi ve üçüncü şahısların internet üzerinden hareketlerinizi izlemesini zorlaştırır.

En Popüler VPN’lerin Hangisi Daha Hızlı? Nasıl Test Edildi?

Aşağıdaki VPN’ler Ookla Hız Test Aracını kullanarak test edildi ve burada aynı testleri sizde uygulayabilirsiniz.

1. Private Internet Access VPN 

2. Tunnel Bear

3. Norton WiFi

4. Ip Vanish

5. TorGuard

6. PureVPN

7. NORD VPN

8. Keep Solid

Exit mobile version