Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Endeavor ScaleUp Programı’nın Beşinci Dönemi, Başvurulara Açıldı!

İşini büyütmek ve global pazara açılmak isteyen girişimler 14 Aralık tarihine kadar scaleup.endeavor.org.tr adresinden başvuru yapabilecek.

Endeavor ScaleUp Programı’nın Beşinci Dönemi, Başvurulara Açıldı!

İşini büyütmek ve global pazara açılmak isteyen girişimler 14 Aralık tarihine kadar scaleup.endeavor.org.tr adresinden başvuru yapabilecek.

 

Endeavor Türkiye’nin P&G işbirliğiyle gerçekleştirdiği, Scaleup Hızlandırma Programı’nın beşinci dönem başvuruları başladı. Program teknoloji girişimlerine global rekabet avantaj sağlayacak bakış açıları kazandırarak, Türkiye’de ve dünyada büyümelerine destek olmayı amaçlıyor.

5. Dönemine başlayacak olan ScaleUp Girişim Hızlandırma Programı, ürün ve hizmetleri pazarda talep gören, hızlı büyüme aşaması olarak adlandırılan “ölçeklenmeye” başlamış Scale-up girişimleri için ücretsiz olarak düzenleniyor. Endeavor, Scale-up girişimcileri için özel olarak geliştirdiği bu program ile yerel ve uluslararası ağını girişimcilere açıyor. Bugüne kadar gerçekleşen 4 döneminde 62 mezun veren programda, toplam 120 saat atölye, 270 saat mentorluk ve 66 saat kurucu forumu gerçekleşti.

Programa aktif olarak faaliyet gösteren, en az bir sene önce kurulmuş, kendi pazarında aktif ve yıllık en az 15 milyon TL ciroya ulaşmış ya da 500.000 Dolar üzerinde yatırım almış teknoloji ve internet odaklı tüm girişimler başvuru yapabiliyor.

Beş ay sürecek program boyunca Scale-up şirketlerinin kurucu ve CEO’ları, hukuk, teknoloji, ürün, markalaşma, yetenek, kültür ve yatırım konularında grup atölye çalışmalarına katılacak, başarılı Endeavor girişimcilerinden birebir mentorluk alacaklar. Aynı zamanda genel strateji ve dikey uzmanlık konuları odaklı mentörlüklerle desteklenen “Founders Forum”larda benzer aşama girişimlerde yaşanan sorunları tartışma ve iş geliştirme fırsatlarına sahip olacaklar.

Programı değerlendiren Endeavor Türkiye Genel Sekreteri Aslı Kurul Türkmen, “Endeavor Türkiye olarak, P&G desteğiyle gerçekleştirdiğimiz Scaleup programımızın beşincisine başlamanın gururu içerisindeyiz. Hızlı büyüyen girişimciler için önemli bir yönlendirici olan programımız aynı zamanda Endeavor’un 40 ülkedeki network’üne erişim imkanı sunuyor. Bu özel programa bu yıl dahil olacak tüm girişim ve girişimcilere şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Kumaş ve Ev Bakım Ticari Operasyonlar Başkan Yardımcısı Değer Kurtaslanoğlu ise, “P&G Türkiye olarak, 36 yılı aşkın süredir tüketicilerimizin ve ailelerinin yaşamlarını iyileştirmek için çalışıyoruz. Üstün değere ve yüksek kalitede üstün performansa sahip ürünerimizle her gün tüketicilerin yanında duruyor ve onları küçük ama anlamlı şekilde destekliyoruz. İnovasyon odaklı ürün, ambalaj, marka iletişimi ve perakende uygulamalarımızla tüketicilerimize yeni çözümler ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunarak pazarın büyümesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Girişimciliği desteklemek, inovasyon yapma şeklimizin bir parçası. Bu doğrultuda Endevour Derneği iş birliğiyle, “ScaleUp Hızlandırma Programı”nı Türkiye’de 5. kez desteklemekten ve program kapsamında çok sayıda girişimciyle bir araya gelerek yeni iş ortaklıkları fırsatlarını değerlendirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Programa ilişkin daha detaylı bilgiye scaleup.endeavor.org.tr adresinden ulaşılabilir.