Sosyal Medya

Eğitim

English Guru ile Sevgililer Günü Hediyeniz “DİL EĞİTİMİ” olsun!

English Guru, yılın en özel zamanlarından biri olan 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında avantajlı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında tüm 12 aylık paketlerde geçerli SevgiliGuru60 koduyla, www.englishguru.tv sitesinden yüzde 60 indirimle dil eğitimi satın alınabilecek.

English Guru ile Sevgililer Günü Hediyeniz “DİL EĞİTİMİ” olsun!

English Guru Sevgililer Günü’ne özel kampanya başlattı!

Yaklaşan Sevgililer Günü ile birlikte sevdiklerimiz için hediye arayışları da başladı. English Guru sayesinde artık sevdiklerinizin İngilizce dil öğrenmeye zaman ayırmaları mümkün. English Guru, yılın en özel zamanlarından biri olan 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında avantajlı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında tüm 12 aylık paketlerde geçerli SevgiliGuru60 koduyla, www.englishguru.tv sitesinden yüzde 60 indirimle dil eğitimi satın alınabilecek. English Guru’nun Sevgililer Günü’ne özel olarak sunduğu fırsattan ise kullanıcılar 1-14 Şubat tarihleri arasında faydalanabilecek.

Dijitalleşmeyle birlikte globalleşen dünyada sınırlar yeniden çizilirken, dil bilmenin önemi de günden güne artıyor. Günümüzde dil eğitimini kolay bir şekilde öğrenmek isteyenlerin ilk tercihi online dil öğrenme platformları oluyor. Yurt dışına çıkmak isteyip de dili olmayan ve bu konuda yeterli özgüveni kendinde bulamayanlar için tam da bu noktada English Guru devreye giriyor. Sevdiklerinize değerli olduklarını hissettirmek için bu Sevgililer Günü’nde English Guru’yu tercih edebilirsiniz. Ana dili seviyesinde İngilizce konuşan eğitmenleriyle English Guru, “Standart paket”, “Premium paket” ve “Kids paket” olmak üzere 3 çeşit abonelik sistemiyle ön plana çıkıyor. Ek olarak ders esnasında gerçek zamanlı İngilizce altyazı desteğini ücretsiz olarak vererek rakiplerinden farklılaşıyor.

Sevdiklerinizin kolaylıkla İngilizce öğrenmelerini ve özgüvenli bir şekilde İngilizce konuşabilmelerini sağlamak için 1-14 Şubat tarihleri arasında SevgiliGuru60 kupon kodu ile English Guru’dan dil eğitimi paketi hediye edebilirsiniz.  “İngilizce öğrenmenin herkesin hakkı ve ihtiyacı olduğu” mottosundan yola çıkarak, tüketicinin İngilizce dil öğrenme alışkanlıklarına bakış açısını değiştiren English Guru’nun uygun fiyatlarla İngilizce eğitim alma fırsatları sunan platformuna www.englishguru.tv üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


English Guru Hakkında:

Türk girişimci İbrahim Karakuş’un 2021’de kurduğu English Guru, dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerin kendi ülkelerinden ana dili İngilizce olan eğitmenlerle iletişim kurabilecekleri çevrimiçi bir öğrenme platformudur.