Sosyal Medya

Yazılım

Eos Webcam Utility ile Cam Gibi Kalitede Web Kameranız Hazır

Canon, yeni EOS Webcam Utility yazılımını kullanıcıların beğenisine sunuyor. Eos Webcam Utility ile Cam Gibi Kalitede Web Kameranız Hazır...

Eos Webcam Utility ile Cam Gibi Kalitede Web Kameranız Hazır

Görüntüleme teknolojileri konusunda uzman Canon, yeni EOS Webcam Utiliy yazılımı ile Canon fotoğraf makinesi kullanıcılarının web kamerası ihtiyacına yüksek teknolojili bir çözüm sunuyor. EOS Webcam Utility yazılımı sayesinde birer web kamerasına dönüşen Canon fotoğraf makineleri, kullanıcılara kaliteli sanal toplantı ve video konferans deneyimi sağlıyor.

Canon, yeni EOS Webcam Utility yazılımını kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu yazılım sayesinde kullanıcılar, uyumlu Canon DSLR ve PowerShot fotoğraf makinelerini; bir Mac veya PC bilgisayara bağlayarak bir USB bağlantılı web kamerası olarak kullanabiliyor. Ek ekipman ihtiyacını ortadan kaldıran EOS Web Utility Yazılımı, kullanıcıların mevcut web kameralarının yerine; Canon fotoğraf makinelerini kullanmalarına ve bu şekilde kaliteli sanal toplantı ve video konferans deneyimi yaşamalarına olanak tanıyor.

Salgın nedeniyle evlerden çalışma sistemine geçtiğimiz bu dönemde işletmeler, çalışanlarının video konferans deneyimini iyileştirmenin yeni yollarını arıyor. EOS Webcam Utility, yalnızca bir USB bağlantısı ve yazılımla uyumlu bir Canon fotoğraf makinesi ile bu talebi karşılıyor. Kullanımı basit ve ücretsiz bir yazılım olarak hizmete sunulan Webcam Utility, Canon’un web sitesinden indirilebiliyor ve bir video konferans uygulamasıyla dakikalar içinde yapılandırılabiliyor. Şu an Windows tarafından desteklenen yazılım, kısa zaman içerisinde, MacOS işletim sistemi ile de uyumlu hale getirilerek birçok kişiye kullanım kolaylığı sağlayacak.

Bu öncü yazılım, Canon’un optik mükemmellik ve yenilik mirasını kullanıcıların hizmetine sunarak; kullanıcıların toplantı ve video konferanslarda yüksek görüntü kalitesine sahip olmalarına olanak tanıyor. EOS Webcam Utility ve Canon’un EOS ve PowerShot serisindeki kusursuz sensör teknolojisi sayesinde kullanıcılar, düşük ışık performansı, renk ve alan derinliği gibi konularda yüksek kalite elde ediyor.

Canon Europe, Ürün Yönetimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Issei Morimoto;

“Fotoğraf makinelerimiz; kameralarımız, lenslerimiz, aksesuarlarımız ve yazılımlarımız aracılığıyla dünyanın her yerindeki müşterilerimize teknik mükemmellik ve yeniliklerde en iyiyi sağlama taahhüdümüz var. İçinden geçtiğimiz bu benzersiz günlerde Canon; insanları bir araya getirmek ve müşterilerimizin güvenebileceği yüksek performanslı bir çözüm sunmak için teknolojinin gücünü kullanıyor.”

Temel özellikler:

  • Ücretsiz yazılım
  • Windows ile uyumludur ve Windows’u tam destekler, yakında MacOS desteği de sunulacaktır.
  • Sanal görüşmelerin görüntü kalitesini artırır.
  • Daha iyi düşük ışık performansı, daha iyi renk ve alan derinliği